Ladataan
Uutiset Elämänmeno Urheilu Puheenvuoro Näköislehti Blogit Eurovaalikone

Linda keksi nerokkaan riisipuuroniksin - ei kannatakaan keittää kattilassa: "En jaksa haudutella aina pitkiä aikoja"

Riisipuuron keittoaika lyhenee, kun sen valmistaa kattilan sijaan paistinpannulla. Tähän johtopäätökseen tuli Alma Median lukija Linda , joka keittää puuroa ympäri vuoden. –Idea lähti siitä, kun seurasin tutun äidin puuron keittoa. Hän teki sitä pannussa, kun ei ollut tarpeeksi isoa teflonkattilaa. Huomasin, että puuro näyttäisi valmistuvan nopeasti laakeassa astiassa. Linda päätti testata tekniikkaa kotonaan ja otti aikaa puuron valmistuksestaan. Ja totta se oli: pannulla keitetty puuro valmistui Lindan mukaan keskimäärin 35 minuutissa normaalin noin 45-50 minuutin keittoajan sijaan. Nopeimmillaan Linda on saanut keitettyä puuron pannulla vain 27 minuutissa. –Rakastan riisipuuroa ja syön sitä ympäri vuoden. En jaksa haudutella puuroa aina pitkiä aikoja, joten minulle tämä sopii hyvin, Linda sanoo.