Aivokasvain leikattiin jo seitsemännen kerran – paikalliset yrittäjät riensivät avuksi

Kristiina Dyer
Aivokasvain leikattiin jo seitsemännen kerran – paikalliset yrittäjät riensivät avuksi

Teija Vanhatalo antoi Emilia Muukkosen hiuksille rokahtavan ilmeen.

17-vuotias Emilia Muukkonen on selviytynyt monista koettelemuksista. Hänellä todettiin viisi vuotta sitten aivokasvain, ja hänet on sen jälkeen leikattu seitsemän kertaa. Viimeisin leikkaus maaliskuun alussa johti vaaralliseen tilanteeseen; hän sai selkäydinnestekiertohäiriön ja joutui kolmeksi päiväksi teholle.

Tuon koettelemuksen jälkeen Kankaanpään yrittäjät halusivat järjestää hänelle hemmottelupäivän. Päivä alkoi herkutteluhetkellä Postellissa ja sen jälkeen siirryttiin Hius- ja kauneusstudio Anna & Axeliin, missä hoituivat hiusten leikkaus ja meikkaus.

Seuraavalla videolla näet otoksen Emilian tähtipäivästä. Tarkemman jutun päivästä ja lopputuloksen näet Kankaanpään Seudun seuraavassa jutussa.

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: