Arkiston helmiä: Kankaanpään Mikromessut 1984

Pekka Söderlund
Arkiston helmiä: Kankaanpään Mikromessut 1984

Erkki Aution arkistovideossa matkataan tällä kertaa vuoteen 1984.

Pekka Söderlund

Kankaanpään Seudun verkkosivuilla esitettiin vuonna 2012 lukuisia videokuvaaja Erkki Aution arkistovideoita. Autio on taltioinut neljän vuosikymmenen ajan pääosin kankaanpääläistä elämänmenoa videolle. Häneltä löytyy valtava määrä arkistovideoita, joista osan hän antoi Seudun verkkosivuilla esitettäväksi viisi vuotta sitten.

Saamamme palautteen mukaan Erkin arkistovideot ovat haluttua tavaraa, joten uusimme osan vuonna 2012 julkistetuista videoista.

Tällä kertaa arkistovideossa matkataan vuoteen 1984, jolloin Kankaanpäässä järjestettiin Mikromessut. Tietokoneet tekivät tuolloin vasta tuloaan, joten Kankaanpäässä oltiin ajan hermolla.

Erkki Autio oli paikalla videokameransa kanssa, joten saamme nauttia aimo annoksen nostalgiaa suoraan 1980-luvulta.

 


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio