Kansanedustajan kesäloma on häilyvä, toteaa Jari Koskela: "Koen olevani etuoikeutettu" - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu

Kansanedustajan kesäloma on häilyvä, toteaa Jari Koskela: "Koen olevani etuoikeutettu"

Kankaanpään Seudun kesäsarjassa haastateltavat vastaavat vaihteleviin kysymyksiin ja paljastavat jotain sellaista, jota ei ole aiemmin kerrottu. Kansanedustaja Jari Koskela (ps.) ei juuri ehdi lomailla.

Kansanedustaja Jari Koskela pitää Satakunnan vaalikauden lähtötilannetta vahvasti plusmerkkisenä: ”Meillä on kansanedustajien kannalta poikkeuksellinen tilanne, edustajia on kaksi Pohjois-Satakunnasta, kaksi Raumalta, kaksi Porista ja kaksi Keski-Satakunnasta. Alueellisesti, poliittisesti ja sukupuolijakauman puolesta tilanne on hyvä. Nyt pitää vaan puhaltaa yhteen hiileen.

19.7.2019 9:30

Millainen on kansanedustajan kesäloma?

– Loma-sana on ollut viimeiset 20 vuotta vähän häilyvä. Toisen puolen elämästä teen palveluksia papin tehtävissä. Aika pitkälle viikonloput ovat menneet niin 20 vuoden ajan niin, että viikonloppuna on yksi tai useampi toimitus: häitä, kasteita ja siunauksia. Se ei tarkoita pelkästään Kankaanpäätä, vaan tätä lähialuetta. Just äsken soitti kaveri Honkajoelta ja ensi kesälle on jo sovittu vihkiminen Haminaan. Se tarkoittaa sitä, että tapaan ihmisiä alkuviikosta ja käydään toimituskeskustelut silloin. En varsinaisesti ole seurakunnan kirjoilla, mutta olen käyttänyt omaa aikaani näin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset