Anssi Sepän patentoima ja kehittämä invanostin on ainutlaatuinen: ”Jos minulta kysyttäisiin, en asentaisi invaluiskia enää mihinkään” - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu

Anssi Sepän patentoima ja kehittämä invanostin on ainutlaatuinen: ”Jos minulta kysyttäisiin, en asentaisi invaluiskia enää mihinkään”

Anssi Seppä ei itse asentaisi invaluiskia enää mihinkään. Hän on itse kehittänyt invanostimen joka ei hätkähdä vettä, lunta tai pakkasta.

Karvialaisen Anssi Sepän itse kehittämä SeppSystem 3- invanostin on viimeisiä testejä vaille valmis markkinoille. 15 senttimetriä sekunnissa nousevalle, ulkotiloihin sopivalle nosturille on myönnetty patentti sekä CE-merkintä.

14.2.2020 8:46

Rakennuksien ja kaupunkien esteettömyyteen on kiinnitetty viime vuosien ja vuosikymmenien aikana enemmän huomiota kun aiemmin. Joku voisi sanoa että vihdoinkin. Kehitettävää esteettömyyden saralla kuitenkin riittää yhä.

Yksi entistä helpompikulkuisempaa maailmaa liikuntarajoitteisille rakentava on karvialainen Anssi Seppä, joka on itse sekä suunnitellut että toteuttanut SeppSystem 3- nimeä kantavan invanostimen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset