JUTTUPANKKI, joulupata, viinisuositukset espanjalaistyyppiseen joulumenuun - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu

Maku on maistajan suussa

Jouluateria on yksi suomalaisen ruokavuoden perinteikkäimmistä aterioista. Aterialle voi hakea vaihtoehtoja uusista raaka-aineista ja ateriakokonaisuuksista.

11.12.2018 15:00

Makuasioista ei voi kiistellä.

Tämä vanha totuus on klisee; toisen suulla ei voi maistaa.

Tänä vuonna viinivalinnat on tehty Maarit Mäkisen espanjalaistyyppiselle joulumenulle. Mäkisen menu on erittäin haastava, sillä reseptit sisältävät runsaasti makeutta sekä etikkaa, jotka tunnetusti ovat vaikeita kumppaneita viinille. Mutta kokeilemisen kautta löytyvät omat suosikit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset