Metsänhoitoyhdistys palkitsi Arja-Leena Korpusen: ”Hän on sydämellinen ja ystävällinen, mutta osaa tarpeen tullen olla tiukka ja jämpti edunvalvoja” - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu

Metsänhoitoyhdistys palkitsi Arja-Leena Korpusen: ”Hän on sydämellinen ja ystävällinen, mutta osaa tarpeen tullen olla tiukka ja jämpti edunvalvoja”

21.12.2019 10:20

Metsänhoitoyhdistys Karhun kankaanpääläiselle metsäasiantuntijalle Arja-Leena Korpuselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi, arvoltaan 500 euroa.

– "Hädän hetkellä" kaikki toimihenkilöt turvautuvat Arja-Leenan apuun. Arja-Leena ottaa ensimmäisenä uudet asiat käyttöön. Hän oppii nopeasti ja on aina valmis auttamaan hitaammin oppivia työkavereita. Arja-Leena on vapaa-ajallaan myös aktiivinen, hän osallistuu metsäalan yhdistysten lisäksi myös kyläyhdistyksen toimintaan. Hän tekee työnsä vastuuntuntoisesti, ahkerasti ja on motivoitunut hoitamaan metsänomistajien asioita. Hän on sydämellinen ja ystävällinen, mutta osaa tarpeen tullen olla tiukka ja jämpti edunvalvoja, Metsänhoitoyhdistys Karhun metsäasiantuntijat toteavat perusteluissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset