Nelijalkaiset perhoset ihastuttavat –Milo, Noppa ja Naku tykkäävät söpöillä - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu

Nelijalkaiset perhoset ihastuttavat –Milo, Noppa ja Naku tykkäävät söpöillä

Kolme söpöä, pientä perhoskoiraa saavat päät kääntymään, missä vain ne kulkevatkin. Useimmiten kolmikko Milo, Noppa ja Naku nähdään Siikaisten raitilla emäntänsä Eleonoora Vahon kanssa päiväkävelyllä.

Eleonoora Vaho ja koko sylillinen lemmikkejä. Milo, Noppa ja Naku osaavat poseerata. ­

20.11. 13:56

Seija Väre

Eleonoora Vaho on ollut ”koiraihminen” jo nuoresta asti ja ensimmäisen nelijalkaisensa hän hankki opiskeluvuosinaan Turussa vuonna 1992. Kaikki alkoi sattumasta, sillä luokkakaverilla oli sekarotuisia koiranpentuja.

– Turussa sain lemmikkini kautta paljon uusia tuttavia käydessäni koirayhdistyksen jäsenten kanssa harjoituksissa. Myöhemmin, lasten ollessa pieniä, emäntä piti vain yhtä koiraa. Päätös, ettei ikinä enää koiraa, kesti neljä vuotta – nyt karvaturreja on kolme. Vaho kertoo ottaneensa perhoskoiran ja sitten toisenkin sillä mielellä, että niitä voi päästää lasten kanssa ulkoilemaan. Milo-uros tuli perheeseen pentuna tyttären lemmikiksi. – Kaikki kolme lastani kulkevat mielellään kylällä koirien kanssa. Jos itse voisin, kulkisin aina koirat mukana, hän sanoo. Lemmikit voi ottaa mukaan sopiviin paikkoihin. Vaho työskentelee maatalouslomittajana ja söpöläiset pääsevät joskus mukaan myös navettaan vaihtelevin kokoonpanoin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset