Seija Vainionpään ja Jari Kossilan kesäidyllistä löytyy Iltatähti ja kuusi muuta rakennelmaa – yksi kesäpaikan erikoisuuksista on Pariisi-huussi, katso kuvat - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu

Seija Vainionpään ja Jari Kossilan kesäidyllistä löytyy Iltatähti ja kuusi muuta rakennelmaa – yksi kesäpaikan erikoisuuksista on Pariisi-huussi, katso kuvat

Seija Vainionpää ja Jari Kossila ovat rakentaneet 20 vuodessa kesäpaikastaan vaikuttavan kokonaisuuden. Kankaanpään kesämökki tarjoilee paljon nähtävää ja ennen kaikkea mainioita tarinoita.

Kesäkeittiö Tähtönen on täysin uniikki piharakennus, sillä se on Jari Kossilan ja poikansa Jannen suunnittelema. Rakennuksessa on myös pala historiaa: Osuuskaupan vanhoja sokkelikiviä.

1.6. 5:45

Kankaanpää

Seija Vainionpään ja Jari Kossilan mökkiunelma otti ensimmäiset askeleensa 20 vuotta sitten, kun pariskunta päätti rakentaa kesäkodin Seijan lapsuuden kotikylän maisemiin Kankaanpäähän, Karvianjoen rannalle. Rakennusurakka alkoi loppukesästä vuonna 2001 ja jo seuraavana jouluna mökin ikkunaa koristivat kyntteliköt.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset