Terrorismin leimasta tuli Kankaanpäälle vuosien päänsärky – häviäjänä on tolkun ihminen - Elämänmeno - Kankaanpään Seutu
Terrorismiepäilyt ovat nostaneet Kankaanpään koko maan tietoisuuteen. Muutaman tutkintavankeudessa olevan miehen teoista kärsii nyt koko Pohjois-Satakunnan maine. Siksi ei ole samantekevää, että koko maaseutumaista elämäntapaa ei heitetä susille, kun analysoidaan sitä, minkälainen kaupunki terroriepäilyjen keskiöön joutunut Kankaanpää on ja miten täällä on suhtauduttu ”viisikon” tekemisiin.

Terrorismin leimasta tuli Kankaanpäälle vuosien päänsärky – häviäjänä on tolkun ihminen

Äärimmäisen poikkeuksellinen rikosepäily on kirvoittanut laajan mediahuomion, jossa vastakkainasettelu maaseutumaisen ja kaupunkilaisen elämänmuodon välillä on kärjistynyt. Toisinkin voisi olla, arvioi Kankaanpään Seudun päätoimittaja JP Mikola.

31.12.2021 10:15

Mitä v%&#$n terroristeja siellä Kankaanpäässä asuu?

Helsinkiläisen uutispäällikön whatsapp-viesti kilahti kännykkään perjantaina 3. joulukuuta. Siitä viestistä käynnistyi uutisten, analyysien ja jalkautumisten jakso, jonka jäljiltä Kankaanpään maine ei ole enää entisellään. Ei nyt, eikä lähivuosina.

Aivan ensiksi piti tietysti selvittää, mistä oli kyse.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos