Kankaanpääläislähtöinen Ilkka Joukanen uskoo laadukkaiden ravintolapalvelujen elpyvän, kun korona on voitettu. Turkulaisyrittäjä tuo maahan viinejä ja oluita ja harjoittaa myös pienpanimotoimintaa. Kuvassa on Brahenkartanon vinoteekin viinikellarin ovi. Viinit säilytetään vanhan tehdaskiinteistön hiilikellarissa. Kuva: Kuvat Rauli Ala-Karvia
17.1. 8:30
Rauli Ala-Karvia
Koronapandemia on lyönyt ankaralla kädellä ravintola-alaan. Pitkän linjan ravintoloitsija, Kankaanpäästä lähtöisin oleva Ilkka Joukanen, 65, uskoo alan toipuvan, kun koronakurimus on ohitettu.
”Olemme sitkeää porukkaa, mutta kyllä monella alkavat keinot olla lopussa. Velaksi on eletty, ja takaisinmaksu tulee olemaan pitkä ja raskas”, Joukanen ennakoi.