Rauhankellot soivat tänään Kankaanpään seurakunnan kirkoissa – myös rukoushetki kirkoissa Ukrainan tilanteen vuoksi

Rauhankellot soivat kirkoissa tänään torstaina kello 19. Rukoushetki Kankaanpään, Jämijärven ja Honkajoen kirkoissa kello 19.30 saakka. Karviassa rukoushetki jo kello 18 seurakuntatalolla.

Ukraina mielessämme. Kankaanpään ja sen kappeliseurakuntien Jämijärven ja Honkajoen kirkoissa soi rauhankellot tänään torstaina kello 19, jonka jälkeen puolen tunnin hartaushetki.

24.2. 13:13

Sodan syttyminen Ukrainassa järkyttää. Kankaanpään seurakunnan alueen kaikissa kirkoissa järjestetään rukoushetket rauhan puolesta tänään torstai-iltana kello 19. Tilaisuuden aluksi soitetaan rauhankellot.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Honkajoen kirkossa alkaa jo kello 18 Levon ja luottamuksen messu. Heti perään kello 19 soivat rauhankellot ja kirkko on avoinna kello 19.30 saakka. Paikalla on kappalainen Anna-Kaisa Hautala.

Samaan aikaan kello 19 Jämijärven kirkossa järjestetään rukoushetki ja rauhankellot kanttori Heikki Havin johdolla. Kirkko on avoinna kello 19.30 saakka.

Kankaanpään kirkossa kello 19 soivat rauhankellot. Rukoushetken pitää kirkkoherra Mika Kyytinen. Kirkko on avoinna kello 19.30 saakka.

Karviassa kaikille avoin Rukoushetki rauhan puolesta toteutetaan Karvian seurakuntalolla torstaina 24.2. jo kello 18 Kirkkoväärtintie 1:ssä. Rauhankellot soivat kirkonmäellä klo 19.

Tapahtumat järjestetään tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan.

Kokoontumisrajoituksia koronan vuoksi ei enää ole, mutta maskin käyttöä suositellaan. Äkillisessä tilanteessa kaikki seurakunnat eivät välttämättä ehdi reagoida suositukseen.

Porissa järjestettävän tilaisuuden striimaus on kaikkien nähtäville Porin Teljän seurakunnan Facebook -sivujen kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos