Kuvataidekoulussa tunteita ilmaisemalla harjaantuu ja oppii ymmärtämään taiteen merkitystä – Neea Vuola ei antaisi päivääkään pois

Petäjäopiston kuvataidekoulu on toiminut jo 15 vuotta Pohjois-Satakunnassa. Harri Rauhaniemen ja Pia Haapalan opissa aloitti 8 vuotta sitten myös karvialainen Neea Vuola, joka ei voisi enää kuvitella elämää ilman kuvataiteita.

Tutustu näyttelyyn ja innostu lapsesi kanssa. Pisama-kuvataidekoulun ohjaaja Harri Rauhaniemi viritti lasten ja nuorten vesielementtiin liittyviä teoksia näyttelyyn, joka koetaan Kankaanpääsalin aulassa 14. huhtikuuta saakka.

1.4. 18:01

Pisama-nimeä kantava Petäjäopiston kuvataidekoulu on 15 vuoden aikana saatellut monta lasta ja nuorta kuvataiteen kiehtovaan maailmaan. Kankaanpään lisäksi taiteen maailmaa on viety myös Karviaan, Honkajoella ja Parkanoon.

Taiteen maailmaa määrätietoisesti avanneet ohjaajat Harri Rauhaniemi ja Pia Haapala rakensivat perjantaina jälleen kerran toimintavuoden päätteeksi kasvattiensa taidenäyttelyä ylpeyttä äänessä. Kankaanpääsalin aulaan avautuva näyttely paljastaa, millaisia maailmoja taide voi avata jo 5-vuotiaalle, puhumattakaan koko 7 vuoden opinnot suorittaneille persoonille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos