Näin kesä alkoi koronan kurittamassa Ikaalisten kylpylässä – ”Inflaatio ja polttoaineiden hinnan nousu rajoittaa osaa matkustajista”

Ikaalisten kylpylän toimintaa ovat vaikeuttaneet koronaepidemia ja Ukrainan sodan lieveilmiöt. Toimitusjohtaja Eero Aho kuitenkin uskoo, että yhtiön tulevaisuus näyttää kirkkaammalta.

Ikaalisten kylpylän toimitusjohtajan Eero Ahon mukaan yhtiö tavoittelee tälle tilikaudelle noin 10 miljoonan euron liikevaihtoa. ”Tavoitteesta joudutaan todennäköisesti tinkimään hieman koronahaasteiden ja sulun vuoksi, mutta uskomme, että noin 9 miljoonan tuntumaan päästään.”

10.7. 15:00

Ikaalisten kylpylän toimintaa on koetellut korona: vuoden alussa kylpylä joutui sulkemaan ovensa ja siirtymään yksityisvuokraukseen. Ovet saatiin kuitenkin avattua maksavalle yleisölle helmikuussa koronarajoitusten höllentyessä.

”Sen jälkeen toimintamme on normalisoitunut. Toki virus vaikuttaa vielä pienemmässä mittakaavassa satunnaisina sairauspoissaoloina, mutta onneksi avin ja valtioneuvoston määräämiä liiketoiminnallisia rajoituksia ei enää ole, eikä toivottavasti tulekaan”, sanoo toimitusjohtaja Eero Aho.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos