Susikeskustelu räjähti Seudun Facebook-profiilissa: Satoja kommentteja puolesta ja vastaan

Susi tallentui Jukka Ehdon riistakameraan alkusyksyllä 2021.

26.10. 17:00

Kankaanpään Seutu uutisoi lauantaina, kuinka kolme sutta oli vieraillut Jukka Ehdon pihapiirissä Kankaanpään Leppäruhkassa. Jutussa kerrottiin, miten Ehto meni laumanvartijakoiransa Ducan avuksi, koska pelkäsi koiransa puolesta.

”Yhdelle sudelle Duca kyllä pärjäisi, mutta kolmen kanssa voisi käydä huonosti”, kertoi Ehto Seudun haastattelussa.

Jaoimme uutisen lehden Facebook-profiilissa ja se lähti todelliseen lentoon. Juttu itsessään on noussut tämän vuoden klikatuimmaksi ja myös luetuimmaksi verkkojutuksi.

Samalla myös lehden Facebook-profiili on noussut susikeskustelijoiden debattipaikaksi. Keskiviikkoaamuun mennessä jutun Facebook-linkin yhteyteen on kertynyt yli 600 kommenttia. Kommentit jakaantuvat hyvin vahvasti joko susia puolustaviin tai vastustaviin viesteihin. Kuten pitkissä viestiketjuissa on tapana, keskustelu ajautuu osittain myös sivuraiteille ja esimerkiksi hanhiongelmaa käsitellään monenkirjavasti värikästä kieltä käyttäen.

Lue lisää: Katso tuoreet järkyttävät kuvat: Sudet raatelivat jälleen lammaskatrasta Kankaanpään Luomajärvellä – avoinkin laidun koitui kuuden lampaan kohtaloksi

Lue lisää: Jälleen susihyökkäys Pohjois-Satakunnassa – ”Nyt tarvittaisiin vanhan ajan lammaspaimenia, laskun voisi lähettää Helsingin Vihreille”

Lue lisää: Susivahingot kasvamassa suuremmiksi kuin vuosiin – Tällaisia kotieläinvahinkoja sudet ovat aiheuttaneet nyt ja kymmenen vuoden aikana

Lue lisää: Susia alkaa olla jo liikaa – ainakin susivahinkoja on

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos