Sara Männistö laulaa Voicessa – ”hakematta jättäminen olisi jäänyt kaivelemaan”

Kankaanpääläislähtöinen Sara Männistö lauloi Porvoon Taidetehtaalla Ääni Ratkaisee -vaiheessa.

15.2. 13:30

Kankaanpääläisiä lukuisissa konserteissa upealla laulullaan ilahduttanut Sara Männistö, 20, osallistuu Voice of Finland kilpailuun.

Kankaanpään Musiikkiopistosta laulukipinän saanut nuori nainen muutti viime syksynä Turkuun opiskelemaan hammaslääketiedettä Turun yliopistoon.

”Olen mukana The Voice of Finlandin 12. tuotantokaudella. Ääni ratkaisee -vetoni nähdään Nelosella ja Ruudussa tulevana sunnuntaina 19. helmikuuta kello 20.”

Sara kertoi haaveilleensa Voicesta jo pitkään.

”Nyt tänä vuonna tuntui, että voisi olla hyvä aika hakemiselle. Aluksi vähän epäröin ajatusta, mutta läheisten kannustuksella päätin lähettää videon ja hakemuksen tuotannolle hakuajan viimeisinä päivinä. Ajattelin, että hakematta jättäminen jäisi varmasti kaivelemaan”, kertasi Sara Männistö.

Hän on todella iloinen, että on päässyt Ääni Ratkaisee -vaiheeseen asti.

”Hakijamäärä oli suuri. Heistä vain pieni osa valittiin hakemuksen ja koelaulujen jälkeen esiintymään Porvoon Taidetehtaalle. Tavoitteeni Voicessa on haastaa itseäni ja saada uusia hienoja kokemuksia. Teen parhaani, ja katsotaan mihin se riittää. En ota liikaa paineita itse kilpailusta.”

Katse tulevaisuuteen.

”Nautin laulamisesta ja esiintymisestä valtavan paljon, joten olisi unelma päästä joskus esiintymään keikkailevana artistina.”

Nyt kaikki jännittämään sunnuntaina television äärelle ja peukuttamaan Saraa.

Sara Männistö Nelosella ja Ruudussa tulevana sunnuntaina 19.2. kello 20.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos