Hyvinvointiviikko toi hyvää mieltä kouluarkeen

Kahdeksasluokkalainen Matilda Perttu kävi Niinisalon ratsastajien pisteellä. Etualalla Tintti ja taaempana elokuvatähti Huovi.

23.2. 13:15

Kankaanpään Pohjanlinnan koulussa järjestettiin viime viikolla vuotuinen hyvinvointiviikko. Tänä vuonna viikon teemana oli “Hyvän mielen koulu”.

Joka aamu oppilaat ja henkilökunta saivat aloittaa päivänsä runsaalla aamiaisella. Välitunnit olivat pidennettyjä ja niiden aikana sai oleskella sisätiloissa. Välituntisin järjestettiin erilaisia aktiviteetteja.

Oppilaat saivat laulaa karaokea ja tanssia Just Dance -musiikkipelien tahdissa. Mahdollista oli tutustua Bollywood-tanssin maailmaan.

Tarjolla oli myös Sataedun opiskelijoiden rasteja. Keskiviikkona hius- ja kauneusalan opiskelijat tekivät omalla pisteellään oppilaille lettejä ja antoivat käsihoitoja. Perjantaina ravintola- ja cateringalan opiskelijat vuorostaan järjestivät oppilaille tietovisan sekä antoivat valistusta terveellisestä aamupalasta ja hyvästä ateriarytmistä.

Tiistaina ohjelma huipentui ystävänpäivägaalaan, jossa kuultiin oppilaiden musiikkiesitysten lisäksi myös henkilökunnan jäsenten lauluesityksiä The Voice of Opettajat -ohjelmanumerossa.

Hyvää välituntiliikuntaa: Aada Niittymaa ja Fanni Vaajasaari kävivät tanssimassa Just Dance -tanssipelin tahdissa.

Torstaina koulun piha-alueella koettiin Niinisalon ratsastajien hevoshetki. Paikalle oli saapunut tammikuun alussa ensi-iltansa saaneessa Sisu-elokuvassa näytellyt Huovi. Niinisalon ratsastajien rasti oli hyvin suosittu. Etenkin uusi elokuvatähti pääsi moneen yhteiskuvaan.

Hyvinvointiviikko toi oppilaille mukavaa vaihtelua kouluarkeen. Oppilaat näyttivät olevan innoissaan viikosta ja osallistuivat hyvin aktiviteetteihin välituntisin.

“Suosikkini oli Just Dance -rasti, koska tykkään tanssia. Tämä oli tosi kivaa. Todellakin toivon, että jatkossa järjestetään samanlaista viikkoa”, kiteytti kahdeksasluokkalainen Fanni Vaajasaari.

Jatkoa on luvassa näillä näkymin myös ensi vuonna. Viikon palautteiden avulla ohjelmaa kehitetään vielä paremmaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos