Kirjaston näyttelytilan nimeksi Galleria Hetki – Katja Uusitalon nimiehdotus palkittiin

Kuntakuvataiteilija Mira Piitulainen aloitti vierailut. Luvassa työpajoja.

Lasten Pisama-kuvataidekoulun näyttely Kankaanpään kirjaston aulassa järjestettiin vuonna 2020. Nyt näyttelytilalla on oma nimi Galleria Hetki.

24.2. 17:15

Kankaanpään kirjaston yhteyteen avattu näyttelytila sai nimen Galleria Hetki. Nimen keksi Katja Uusitalo, joka palkittiin kaupungin oman Mukavaa-tuotesarjan hupparilla. Ehdotuksen perusteluna oli muun muassa, että ”Yksikin hetki elämässä voi antaa niin paljon.”

Kaikkien nimiehdotuksia jättäneiden kesken arvottiin saman tuotesarjan muki ja arpaonni suosi Silja Lamminmäkeä. Galleriaa juhlistettiin saman tien torstaina pienillä avajaisilla – taiteen merkeissä tietysti!

Jos talvilomaviikolta puuttuu vielä tekemistä, kirjastossa pääsee tutustumaan paitsi Galleria Hetkeen myös osallistumaan maaliskuun näyttelyn tuottamiseen erilaisissa työpajoissa. Kuntakuvataiteilijavieraana paikalla oli Mira Piitulainen.

Kuukauden mittaista näyttelyaikaa voi hakea Galleria Hetkestä erillisellä lomakkeella. Näyttely on mahdollista pystyttää kuukauden ensimmäisenä päivänä kirjaston palveluaikana ja purku tapahtuu viimeistään kunkin näyttelykuukauden viimeisenä arkipäivänä. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa eikä pitäjälle makseta palkkiota.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos