Kolme herkullista ruokaa pääsiäis­pöytään – Muutakin kuin perinteistä lammasta

Pääsiäinen on vuoden ruokajuhlista parhain! Pitkiin pyhiin mahtuu monta herkullista ruokahetkeä, joten kokeile perinteisen paistin sijaan kokonaista sitruunakanaa, mehevää munakoisopaistosta tai karitsanjauhelihasta tehtyä kulhoruokaa.

Pääsiäisen ruoissa voi käyttää reilusti mausteita ja yrttejä.

Perinteisen pääsiäislampaan rinnalle tai tilalle on monenlaisia herkullisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi jauhelihan ei tarvitse olla vain arkiruokaa. Tuttu arjen apuri taipuu myös juhlavampiin herkkuihin, kun sen höystää runsaalla kädellä mausteita, yrttejä ja juustoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos