Minun Kankaapääni -tempaus tuo säpinää torille perjantaina

KANKAANPÄÄ Kankaanpään Nuorkauppakamari järjestää Suomen juhlavuoden kunniaksi perjantaina 19. toukokuuta kaikille avoimen Minun Kankaanpääni-päivän.

Päivä aloitetaan IWork - Uramessuilla Artellissa kello 10-15. Uramessuilla pääsee tutustumaan eri alan yrityksiin ja oppilaitoksiin sekä luvassa myös inspiroivia puhujia.

Iltatorilla on mukana useita paikallisia yhdistys- ja yritystoimijoita sekä maistatusta, arvontaa ja esityksiä.

Combi Kuntokeskus vetää lavalla Lavis-demotunnin, ja lapsille on jaossa muun muassa ilmapalloja.

Yhteistyöyrityksissä on luvassa mahtavia tarjouksia tapahtuman aikana. Toritapahtuma jatkuu kello 20 jälkeen hyväntekeväisyyshenkisen koripalloturnauksen merkeissä, jonka järjestäjänä on ravintola Siili.

–Toritapahtuman kautta haluamme nostaa esiin paikkakuntamme elinvoimaisuutta ja yhteishenkeä ja mikä olisikaan parempi ajankohta, kun Suomen juhlavuosi. Meidän kaikkien kaupunkilaisten aktiivisuus, ja ympäristömme elinvoimaisuus takaavat koko kaupungille monipuoliset kehittymisen mahdollisuudet, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Jasmina Ala-Karvia, Kankaanpään Nuorkauppakamarista.

Minun Kankaanpääni-tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta. Tapahtuma järjestetään Suomi 100-statuksella.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio