Marjo Keski-HeikkiläSiikainen

UUSI YRITYS Yrittäjyys on monella ensin unelma. Niin ideat alkoivat vähitellen elää omaa elämäänsä terveydenhoitaja Tiina Klemelä-Ruohomäenkin mietteissä. Nyt hän on osa-aikainen hautaustoimistoyrittäjä. Varsinainen työ hänellä on Siikaisissa PoSan terveydenhoitajana.

Toimitila hautaustoimisto Kolibrille löytyi ihan Siikaisten keskustasta, kirjaston vierestä ja vastapäätä kunnantaloa. Nimensä yritys sai pieneltä, sinnikkäältä linnulta.

Marjo Keski-Heikkilä
Hautaustoimisto Kolibrin tuhkauurnat ovat puuta ja kotimaista käsityötä. Arkut valmistetaan Punkalaitumella.

Hautaustoimisto Kolibrin tuhkauurnat ovat puuta ja kotimaista käsityötä. Arkut valmistetaan Punkalaitumella.

Perjantaisin 5. tammikuuta alkaen asiakkaita palveleva yrittäjä yllättyi heti alkutaipaleella siitä, miten luonnikkaasti yhteistyötahojen ajatukset solahtivat yritysideaan.

–Olen pienen riskin ihminen. Kuljetuspalvelut ostan Porista ja hautakivet Köyliöstä. Kukkalaitteita välitän, jos asiakas niin haluaa, yrittäjä toteaa.

Hän halusi perustaa yrityksen nimenomaan Siikaisiin ja siikaislaisten tarpeisiin. Leväsjoella hän on asunut perheineen vuodesta 2009. Maaseutuyhteisöön hän houkuttelee muitakin.

Monessa kunnassa palvelujen karatessa kylän keskustaan jää viimeisenä apteekki ja hautaustoimisto. Siikaisissa hautaustoimisto pääsee nyt vasta aloittamaan, kun asukasluku on pudonnut alle 1 500 asukkaan. Edellinen alan yritys lopetti kauan sitten.

–Isäni on myös yrittäjä. Häneltä sain varovaisen kannustavia kommentteja.

Siikaisissa hautajaisia järjestetään vuodessa 30–35. Lähimmät hautaustoimistot ovat Merikarvialla, Pomarkussa ja Kankaanpäässä.

Marjo Keski-Heikkilä
Hautaustoimistolle löytyi tilat ihan Siikaisten keskustasta, kirjaston vierestä.

Hautaustoimistolle löytyi tilat ihan Siikaisten keskustasta, kirjaston vierestä.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Vaikka kuolemalla ei saa leikkiä, niin jollainlailla sitä näkee jotain humoristista siinä, että terveydenhoitaja perustaa hautaustoimiston. Mainossloganiksi voi suoraan laittaa, kaikki terveyspalvelut saman katon alta ja täältä alle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio