Sinivalkoisia säveliä Honkajoen kirkossa - konsertti sunnuntaina

Heikki Westergård
Sinivalkoisia säveliä Honkajoen kirkossa - konsertti sunnuntaina

HONKAJOKI Vaasalaiset sopraano Katariina Korkman ja musiikin maisteri Suvi Koivisto konsertoivat Honkajoen kirkossa sunnuntaina.

Ohjelma sisältää musiikkietappeja Suomen 100-vuotiselta taipaleelta. Talvisotaan liittyvät muun muassa Veikko Lavin Evakon laulu ja Taneli Kuusiston Suomalainen rukous.

Yksinlaulut kertovat Suomen luonnosta ja isänmaallisuudesta. Konsertti päättyy Jean Sibeliuksen Finlandiaan uruilla.

Katariina Korkman on musiikin maisteri ja diplomioopperalaulaja, joka toimii Vaasan kirkon kanttorina. Hän on opiskellut Saksassa Essenin Folkwang-musiikkikorkeakoulussa ja suorittanut siellä laulun korkeimman taiteellisen tutkinnon.

Hän aloitti jo 18-vuotiaana vilkkaan konsertoinnin.

Lied- ja kirkkokonsertteja hänellä on ollut niin kotimaassa kuin ulkomailla. Korkman on tunnettu myös kuoronjohtajana. Lisäksi hän on sanomalehti Pohjalaisen musiikkikriitikko.

Suvi Koivisto on Vaasassa asuva musiikinmaisteri, Sibelius-Akatemiasta valmistunut kirkkomuusikko, joka toimii Isonkyrön seurakunnan kanttorina.

Kanttoriopintojen ohessa hän suoritti myös pianonsoiton opettajan tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Koivisto on tehnyt yhteistyötä urkurina ja pianistina useiden soittajien, laulajien sekä myös kuorojen kanssa.

Suomi100 -juhlavuoden konsertti järjestetään Honkajoen kirkossa sunnuntaina 10. syyskuuta kello 16. Konserttiin on vapaa pääsy.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio