Video: Nämä ovat lennokkien Formula ykkösiä!

Kristiina Dyer
Video: Nämä ovat lennokkien Formula ykkösiä!

Venäjän joukkueen lennokki on kisojen kallein luomus, hinnaltaan noin 400 000 euroa.

Suihkumoottorilennokit kisaavat maailmanmestaruudesta Jämillä ensi viikolla. Nämä lentopelit ovat lennokeiden Formula Ykkösiä, jykeviä ja äänekkäitä siivekkäitä. Videolla näet otteita sekä Venäjän että Belgian joukkueiden lentoharjoituksista.

Kisat järjestetään ensimmäistä kertaa suomessa. Suomessa harrastus on todella harvinainen. Lajia harrastaa vain kolmisenkymmentä ihmistä. Haastattelussa on Suomen joukkueen jäsen Antti Aho-Mantila, joka osallistuu kisaan Hawk-hävittäjän mukaan rakennetulla pienoismallilla.

Katso video:

 


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio