Lue tästä, milloin on sinun ja läheistesi vuoro saada koronarokote Satakunnassa - Koronavirus - Kankaanpään Seutu

Rokotteita tulee pieniä eriä viikoittain.

Lue tästä, milloin on sinun ja läheistesi vuoro saada koronarokote Satakunnassa

Tässä vapaasti luettavissa olevassa jutussa kerrotaan, mitä eri kuntien rokotusaikatauluista nyt tiedetään.


23.2. 10:45

Koronarokotukset etenevät koko maakunnan alueella.

Sote-ammattilaisten lisäksi kunnissa on kattavasti rokotettu yli 80-vuotiasta väestöä. Rokotukset etenevät asteittain myös nuorempiin riskiryhmäläisiin.

Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku, Siikainen

Ketkä on jo rokotettu ainakin kerran? Kaikki asumispalveluissa asuvat ja asumispalveluiden henkilökunta sekä koronaan liittyvää työtä tekevä sote-henkilöstö.

Keitä rokotetaan parhaillaan? Yli 80-vuotiaita kuntalaisia sekä kotihoidon asiakkaita.

Ketkä voivat varata tällä hetkellä aikoja? Tällä hetkellä yli 80 vuotiaille PoSalaisille soitetaan ja tarjotaan aikaa rokotukselle. Viikosta 9 alkaen avautuu puhelinajanvaraus riskiryhmään 1 kuuluville PoSalaisille. Tiedotamme tästä tarkemmin paikallislehdissä ja PoSan verkkosivuilla.

Mistä tietää, että on oma vuoro saada rokote? Tiedotamme rokotusten etenemisestä PoSan verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja paikallislehdissä. Yli 80-vuotiaille soitetaan.

Missä rokotteet annetaan? Rokotuksia annetaan Kankaanpäässä Hyvinvointikeskuksessa ja Tapalan terveysasemalla. Honkajoella, Jämijärvellä, Karviassa, Pomarkussa ja Siikaisissa rokotetaan terveysasemilla.

Mihin voin ottaa yhteyttä saadakseni rokotuksen? Tiedotamme rokotusten etenemisestä PoSan verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja paikallislehdissä. Yli 80-vuotiaille soitetaan.

Pori, Ulvila, Merikarvia

Ketkä on jo rokotettu ainakin kerran? Kaikki koronapotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset, kaikki vanhusten asumispalveluyksikköjen asukkaat ja henkilökunta sekä osa yli 85-vuotiaista sekä heidän samassa taloudessa asuvista omaishoitajistaan ja muista yli 65-vuotiaista. Lisäksi on rokotettu osa alle 70-vuotiaista riskiryhmäläisistä.

Keitä rokotetaan parhaillaan? Yli 85-vuotiaita sekä heidän samassa taloudessa asuvia omaishoitajiaan ja muita yli 65-vuotiaita. Lisäksi rokotetaan alle 70-vuotiaita korkeimpaan riskiryhmään kuuluvia.

Ketkä voivat varata tällä hetkellä aikoja? Vuonna 1941 syntyneet ja sitä vanhemmat sekä heidän samassa taloudessa asuvat omaishoitajansa ja muut yli 65-vuotiaat. Lisäksi ajan voivat varata alle 70-vuotiaat korkeimpaan riskiryhmään (riskiryhmä 1) kuuluvat.

Mistä tietää, että on oma vuoro saada rokote? Porin perusturva tiedottaa ajanvarausvuoroon tulevista reaaliaikaisesti omilla rokotussivuillaan osoitteessa pori.fi/korona/rokotukset sekä paikallislehdistössä viikoittain.

Missä rokotteet annetaan? Porissa kolmella terveysasemalla: sote-keskus Lännessä ja Cottonissa sekä Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa. Viikosta 9 alkaen myös Merikarvialla ja Laviassa. Haastavasti terveysasemille pääsevät kotihoidon potilaat rokotetaan kotonaan kotihoidon toimesta.

Mihin voin ottaa yhteyttä saadakseni rokotuksen? Ajanvaraus kannattaa ensisijaisesti tehdä sähköisesti Porin perusturvan rokotussivuilla olevasta linkistä osoitteessa pori.fi/korona/rokotukset. Ajan voi varata myös puhelimitse 02 621 5000 arkisin klo 12-16.

Säkylä

Ketkä on jo rokotettu ainakin kerran? Koronaan liittyvää työtä tekevät sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset. Iäkkäiden henkilöiden asumispalvelujen ja laitoshoidon toimintayksikköjen henkilökunta ja asukkaat.

Keitä rokotetaan parhaillaan? Yli 80-vuotiaita kuntalaisia ja heidän omaishoitajiaan, kotihoidon asiakkaita sekä henkilökuntaa.

Ketkä voivat varata tällä hetkellä aikoja? 1941 syntyneet ja sitä vanhemmat voivat varata ajan puhelinajanvarauksesta. Viikolla 8 avaamme sähköisen ajanvarauksen alle 70-vuotiaiden riskiryhmien rokotuksiin.

Mistä tietää, että on oma vuoro saada rokote? Kunta tiedottaa rokotusten etenemisestä verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja paikallislehdessä.

Missä rokotteet annetaan? Alkuun Säkylän terveyskeskuksessa ja Kepolan terveysasemalla, mutta määrien kasvaessa rokotukset siirtyvät Säkylähalliin.

Eura

Ketkä on jo rokotettu ainakin kerran? Koronaan liittyvää työtä tekevä sote-henkilöstö, suurin osa asumispalveluiden ja ympärivuorokautisen hoivan asukkaista sekä henkilökunnasta.

Keitä rokotetaan parhaillaan? Yli 85-vuotiaita kuntalaisia ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvia iäkkäitä (yli 70-vuotiaat), sekä yli 85-vuotiaan kanssa samassa taloudessa asuvia omaishoitajia, joilla on omaishoidon tuen päätös.

Ketkä voivat varata tällä hetkellä aikoja? Yli 85-vuotiaita kuntalaiset ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat iäkkäät (yli 70-vuotiaat), sekä yli 85-vuotiaan kanssa samassa taloudessa asuvat omaishoitajat, joilla on omaishoidon tuen päätös.

Koronarokotukset 79-84 -vuotiaille kuntalaisille aloitetaan tiistaina 9.3.2021. Rokotuksen saavat tällöin myös yli 79-vuotiaan kanssa samassa taloudessa asuva omaishoitaja, jolla on omaishoidon tuen päätös tai samassa taloudessa asuva yli 70-vuotias henkilö.

Koronarokotukset alle 70-vuotiaille kuntalaisille, joilla on vaikealle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila, aloitetaan keskiviikkona 3.3.2021. Rokotusaikoja on tarjolla rajatusti rokotteiden saatavuuden mukaan (viikoilla 9 ja 10 yhteensä 300 aikaa) ja niitä tarjotaan lisää sitä mukaan, kun rokotteita saadaan.

Mistä tietää, että on oma vuoro saada rokote? Kunta tiedottaa rokotuksista paikallislehti Alasatakunnassa, kunnan nettisivuilla sekä kunnan sosiaalisessa mediassa.

Missä rokotteet annetaan? Päivästä riippuen Euran sote-keskuksessa, Euran urheilutalolla, Panelian terveysasemalla, Hinnerjoen ja Honkilahden neuvoloissa.

Mihin voin ottaa yhteyttä saadakseni rokotuksen? Ajanvaraus yllämainituille rokotusryhmille toistaiseksi vain puhelimitse numerosta 044 422 4432 seuraavina aikoina: torstaina 25.2. klo 8-14, tiistaina 2.3. klo 8-14, torstaina 4.3. klo 8-14, perjantaina 5.3. klo 8-14 ja maanantaina 8.3. klo 8-14. Puhelinajanvaraukseen avataan aikoja eteenpäin sitä mukaan, kun saadaan tietoa tulevista rokotemääristä.

Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila

Ketkä on jo rokotettu ainakin kerran? Tähän mennessä 1. rokotuksen ovat saaneet 1. rokotusryhmään kuuluvat sote-ammattilaiset, ikäihmisten asumispalveluyksiköiden asukkaat ja henkilöstö

Keitä rokotetaan parhaillaan? Tällä hetkellä rokotetaan yli 75-vuotiaita ja 65-69-vuotiaita riskiryhmiin kuuluvia.

Ketkä voivat varata tällä hetkellä aikoja? Yli 75-vuotiaat ja 65- 69-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat.

Mistä tietää, että on oma vuoro saada rokote? Kuntayhtymän verkkosivuilla, facebook sivuilla, jäsenkuntien verkkosivuilla sekä jäsenkuntien ilmoitustauluilla tiedotetaan rokotuksista sekä jatkossa Satakunnan Viikko lehdessä.

Missä rokotteet annetaan? Eurajoen, Luvian, Harjavallan, Kokemäen ja Nakkilan terveysasemilla.

Mihin voin ottaa yhteyttä saadakseni rokotuksen? Rokotusajanvarauksen puhelin on arkisin klo 7.30–13.30 p. 02 677 3930.

Huittinen

Ketkä on jo rokotettu ainakin kerran? Koronaan liittyvää työtä tekevät sote-ammattilaiset, suurin osa ympärivuorokautisen hoivan asukkaista ja henkilökunnasta, osa kotihoidosta, osa omaishoidettavista ja omaishoitajista sekä osa yli 80-vuotiaista ja heidän samassa taloudessa asuvista omaisistaan.

Keitä rokotetaan parhaillaan? 80-vuotta täyttäneitä ja heidän samassa taloudessa asuvista omaisiaan, kotihoitoa ja omaishoitajia.

Ketkä voivat varata tällä hetkellä aikoja? 80-vuotta täyttäneet ja heidän samassa taloudessa asuvat omaisensa sekä 18-69-vuotiaat riskiryhmäläiset (THL:n määrittämä ryhmä 1).

Mistä tietää, että on oma vuoro saada rokote? Seuraamalla www.huittinen.fi/rokotukset sivustoa, jossa myös linkki sähköiseen ajanvaraukseen, Huittisten kaupungin facebook-sivut ja lehdet, kuuntelemalla tiedote numerosta 044 772 8321.

Missä rokotteet annetaan? Huittisten pääterveysasemalla tai Tahto Areenalla, paikka selviää ajanvarauksen yhteydessä.

Mihin voin ottaa yhteyttä saadakseni rokotuksen? Ensisijaisesti varaamalla ajan osoitteesta www.huittinen.fi/rokotukset, toissijaisesti soittamalla numeroon 044 772 8321 arkisin kello 10-13, numero on auki kun aikoja on varattavissa. Samassa numerossa on kuultavissa tiedote rokotusten etenemisestä ja rokotusvuoroista, silloin kun ajanvaraus ei ole auki.

Rauma

Raumalla noudatetaan rokotusjärjestyksessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta ja valtioneuvoston rokotusasetusta.

Rokotusvuorossa ovat nyt 80-vuotiaat ja sitä vanhemmat ikäihmiset sekä heidän samassa taloudessa asuvat omaishoitajansa.

Kuluvan viikon (viikko 8) rokotuksille pystyi ilmoittautumaan lauantaina. Ensi viikolle aikoja tulee varattavaksi lisää, ja niistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Rokotusvuoroista ilmoitetaan myöhemmin, kun 80-vuotiaat ja sitä vanhemmat on saatu rokotettua. 70-79-vuotiaat eivät voi vielä varata aikoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos