Koronalle on voinut altistua kaupoissa sekä liikuntahallilla: Katso tästä tarkat ajankohdat ja -paikat - Koronavirus - Kankaanpään Seutu

Koronalle on voinut altistua kaupoissa sekä liikuntahallilla: Katso tästä tarkat ajankohdat ja -paikat

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä (PoSa) kertoi tiistaina 2. marraskuuta alueen uusista koronavirusaltistumisista verkkosivuillaan.

2.11. 15:15

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä (PoSa) kertoi tiistaina 2. marraskuuta alueen uusista koronavirusaltistumisista verkkosivuillaan.

Lauantaina 23. lokakuuta altistumisen mahdollisuus on ollut K-Citymarket Kankaanpäässä kello 9–10 välisenä aikana.

Sunnuntaina 24. lokakuuta altistua on voinut Kankaanpäässä sijaitsevassa liikuntahallissa, Move Areenalla kello 17.30–20 välisenä aikana.

Perjantaina 29. lokakuuta altistumisten mahdollisuus on ollut niin S-Market Kankaanpäässä kuin K-Citymarket Kankaanpäässä kello 16–18 välisenä aikana.

Koronavirusinfektion itämisaika vaihtelee 1–14 vuorokauden välillä. Tyypillisesti se on noin 4–5 vuorokautta. Seuraa siis oloasi kahden viikon ajan altistuksesta eteenpäin, käytä maskia ja noudata turvavälejä kodin ulkopuolella.

Testiin on hakeuduttava viiveettä vähäisistäkin oireista. Hakeudu testiin, jos sinulla on nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, ripulia, haju- tai makuhäiriötä tai muita koronavirukseen viittaavia oireita.

Karanteeniin asetettuihin henkilöihin on tartunnanjäljityksestä oltu yhteydessä. Koronatartunnan saanut henkilö voi levittää virusta eteenpäin jo 1-2 vuorokautta ennen oireiden alkamista, tämän vuoksi saattaa altistua koronavirukselle, vaikka ei olisikaan ollut tekemisissä oireisen henkilön kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos