Siikaisissa yksi tartunta, mutta Covid19 kaikki kustannukset alkuvuoden osalta 67 676 euroa. PoSalle jäsenkunnissa tehdyt toimet 1,6 miljoonaa euroa - Koronavirus - Kankaanpään Seutu

Koronatoimilla on hintansa: Siikaisissa yksi tartunta, mutta Covid19 kaikki kustannukset alkuvuoden osalta 67 676 euroa – PoSa jäsenkuntien yhteinen koronahintalappu 1,6 miljoonaa euroa

Koronaepidemian aiheuttamia lisäkustannuksia ja terveydenhuollon lisätöitä ei voi vähätellä. Pohjoissatakuntalaiset ovat toistaiseksi välttyneet kalliilta tehohoidoilta hyvin, mutta Satasairaalan erikoisosaamistakin on tarvittu.

Miten henkilökunta jaksaa? Koronapandemia aiheuttaa kustannuksia, mutta myös lisätöitä joten todelliset kustannukset ovat vielä lukujakin suurempia.

2.12.2021 20:15

PoSan jäsenkunnat ovat siirtäneet valtionavustuksen hakuoikeuden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisvastuulliselle Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymälle. Avustukset voidaan myöntää, mikäli eduskunta hyväksyy asiassa annettavan 4. lisätalousarvion.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos