Peruskoulut ja lukio jatkavat lähiopetuksessa, aikuisilla ei asiaa uimahalliin – katso tästä Kankaanpään kaupungin koronatoimet

Kuvituskuva.

10.1. 10:50

Kankaanpään kaupunki on päivittänyt koronaohjeistustaan maanantaina.

Varhaiskasvatuksen toiminta jatkuu ennallaan. Peruskoulut ja lukio jatkavat lähiopetuksessa varotoimia noudattaen. Kouluissa suositellaan maskin käyttöä 3. luokasta lähtien.

Kaupunginkirjasto, museo ja nuorisotilat ovat avoinna turvallisuusohjeistukset huomioiden. Uimahalli ja muut sisäliikuntatilat ovat suljettuina 15. tammikuuta asti yli 18-vuotiailta.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta sallitaan.

Kaupungin muut toimipisteet ovat suljettuina ja asiointi pyydetään hoitamaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaupunki suosittelee etätöihin siirtymistä kaikissa töissä, joissa se on mahdollista.

Muut suositukset ja rajoitukset:

Koko Satakunnassa suositellaan edelleen laajaa maskisuositusta kaikille yli 10-vuotiaille epidemiologiseen tilanteeseen perustuen.

Aluehallintovirasto on 29.12.2021 kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n nojalla Satakunnan kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Määräys on voimassa ajalla 1.1.-15.1.2022.

Yksityistilaisuuksia suositellaan järjestettävän korkeintaan 10 henkilölle. Koronapassin käyttö on mahdollista yksityistilaisuuksissa vain vapaaehtoisuuteen perustuen. ATTR esittää, että tilaisuuden järjestäjä voi lisätä infektioturvallisuutta ottamalla käyttöön kotona tehtävät koronatestit (antigeeni-pikatesti).

Nopeat muutokset COVID-19-epidemiatilanteessa ovat edelleen mahdollisia. Siksi kehotetaan noudattamaan erityistä varovaisuutta, jos matkustat EU- ja Schengen-alueelle ja maihin, joista hallitus on poistanut maahantulon rajoitukset. ATTR suosittelee edelleen välttämään tarpeetonta matkustamista EU- ja Schengen-alueiden ulkopuolelle, poikkeuksena maat, joista hallitus on poistanut maahantulon rajoitukset. THL.n ohje: Matkustaminen ja koronaviruspandemia Kotimaanmatkailussa tulee noudattaa kohdepaikkakunnan voimassa olevia ohjeistuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos