Kankaanpää päivitti koronarajoituksiaan – uimahalliin pääsee koronapassia näyttämällä

Aikuiset pääsevät jälleen Kankaanpään uimahalliin. Pääsyyn vaaditaan kuitenkin koronapassi. Arkistokuva vuodelta 2019.

17.1.2022 11:33

Lounais-Suomen aluehallintoviraston 14. tammikuuta tekemä päätös kieltää edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä jatkaa tilojen sulkemista ja käyttöä koskevia rajoituksia Satakunnassa 16.–28. tammikuuta. Tilojen sulkemista koskevat määräykset kohdennetaan asiakas-, osallistuja- ja odotustiloihin, joita käytetään muun muassa joukkueurheiluun ja ryhmäliikuntaan.

Vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet lapset ja nuoret voivat kuitenkin jatkaa ohjattua harrastustoimintaa suljetuiksi määrätyissä tiloissa ilman yleisöä.

Seurakäytön osalta jokaisen seuran velvollisuus on huolehtia, että heidän vuoroilleen saapuvilla toimijoilla ja 16–18-vuotiailla harrastajilla on koronapassi. Kuntosalien yleisillä vuoroilla koronapassia ei edellytetä.

Kankaanpään uimahalli avataan yleisölle tiistaina 18. tammikuuta. Koronapassia edellytetään uimahallissa yli 16-vuotiailta. Koronapassi tarkastetaan uimahallin kassalla. Passin lisäksi asiakkaan tulee ottaa henkilöllisyystodistus mukaan.

Lakisääteiset palvelut kuten kirjastot sekä nuorisotilat voivat edelleen olla auki terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Myös museo on avoinna, eikä koronapassia edellytetä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos