MainosSB Ecommerce

Unohda polttoainekäyttöinen moottori – sähköperämoottoria eivät säikähdä kalatkaan

Keijo Kalamies, kuvitteellinen kalastusharrastaja, rakastaa mökkeilyä. Sähköperämoottorin ansiosta intohimo rakasta harrastusta kohtaan on noussut entisestään. Tutustu syihin valita sähköperämoottori.

Keijo on hankkinut tärkeimmän tarvikkeen harrastustaan varten asiantuntijaverkkokaupan nettisivuilta.


6.5. 17:07

Keijo Kalamies* rakastaa vuosien varrella mukavaksi varustamaansa kesämökkiään järven rannalla. Mökkeilykausi korkataan jo huhtikuussa, ja Keijo viihtyy kesäpaikallaan aina alkusyksyyn asti.

Mökkeilykesää värittää erityisesti kalastusharrastus: Keijo rakastaa veneilyä ja kalojen narraamista tyynellä mökkijärvellään kaukana kaupungin hulinasta. Tärkeimmän tarvikkeen harrastustaan varten Keijo on hankkinut EVX Storen, sähköisten kulkuneuvojen asiantuntijaverkkokaupan, nettisivuilta.

Keijo on pitkän linjan kalastaja: jo pienenä poikana hän on oppinut kalamiehen elkeet isältään. Into veneilyä kohtaan on kulkenut suvussa jo sukupolvien ajan. Vaikka Keijo kunnioittaa perinteitä, parina viime vuonna perinteiset veneilyn muodot ovat jääneet taakse, ja tilalle on tullut jotain parempaa.

Keijo on kokenut sähköperämoottorin hinta-laatusuhteen erinomaiseksi.

Niin kädet rakoilla soutaminen kuin kovaääniset ja käryävät polttoainekäyttöiset perämoottoritkin on jätetty kalastuksessa unholaan, sillä Keijo on ihastunut sähkökäyttöisiin perämoottoreihin.

Tällä hetkellä käytössä on SEON Sähköperämoottori 86LBS 24V, jonka hinta-laatusuhteen Keijo on kokenut erinomaiseksi.

Erityisen tärkeää Keijolle on sähkömoottorin hiljaisuus, joka onkin kalastuksessa kriittistä. Aikaisin aamulla Keijo kiinnittää sähkömoottorinsa, jonka akku on yön aikana ladattu täyteen, soutuveneen runkoon ja aloittaa lipumisen kohti parhaita uistelupaikkoja.

Moottoria käynnistettäessä eivät luonnon rauha ja seesteisyys rikkoudu. Parasta on tietenkin, etteivät kalatkaan pelästy moottorin hiljaista ääntä – niiden narraaminen sujuukin sähkömoottorilla aiempaa paremmin.

Parasta on tietenkin, etteivät kalatkaan pelästy moottorin hiljaista ääntä.

Moottori on hiljaisuudesta huolimatta tehokas: Keijon valitseman moottorin työntövoima on 86 LBS/37,2 kg ja huippunopeus 16 kilometriä tunnissa.

Perämoottorissa on viisi vaihdetta eteen ja kolme taakse, joten Keijo pystyy säätämään veneen kulkunopeutta aina tilanteeseen sopivaksi. Rantautuessa moottorin saa käännettyä pois vedestä hyödyntämällä kulmasäätöä, minkä ansiosta potkuri ei kolhiudu, vaurioidu tai takerru rannan kasvillisuuteen.

Moottoria säädetään teleskooppivarresta, minkä ansiosta ajoasento on aina hyvä, eivätkä Keijon paikat kipeydy. Akun latauksen tilannetta ja kulkunopeutta Keijo seuraa kätevästi moottorissa olevasta näytöstä: yllätyksiä ei synny, eikä akku pääse loppumaan kesken kaiken kalaretken aikana.

Keijon käyttöön sähkömoottori on ollut erinomainen valinta. Kun varusteet ovat kunnossa, Keijo tulee jatkamaan tärkeän luontoharrastuksensa parissa vielä vuositolkulla.

*Keijo Kalamiehen esimerkkikertomus on EVX Storen sähköisten satujen sarjan viides osa. Sarjassa perehdytään todelliseen elämää helpottavaan teknologiaan kuvitteellisten hahmojen käyttäjätarinoiden kautta.

SB Ecommerce Group

SB Ecommerce Group Oy -konserniin kuuluu EVX Storen lisäksi muita verkkokauppoja, esimerkiksi markkinointitarvike.fi ja sauso.com.

Lue myös: