Marjo Keski-Heikkilä

KANKAANPÄÄ Urheilukentän kunnostustyöt etenevät Kankaanpäässä. Pääurakkaa tekevän Jäämestarit Oy:n työmaamestari Juha Penttinen arvioi, että asvalttipintoja päästään tekemään elokuussa.

Työt pääsivät vauhtiin toukokuussa ja sen jälkeen silttiä on ajettu muuhun hyötykäyttöön. Osa maa-aineksesta päätyy myös viereiseen maastoon latupohjaksi.

–Kentän salaojitus on nyt tehty perusteellisesti ja lämpöeristyslevyjä asennetaan puolen metrin syvyyteen, Penttinen kertoo meneillään olevasta työvaiheesta.

Kentän osalta työt pitäisi olla valmiina marraskuussa, mutta sähkö- ja tietotekniikkaa viimeistellään vielä pidempään, sillä urheilukenttä valjastetaan viimeinkin kilpailukelvolliseksi.

Marjo Keski-Heikkilä
Kankaanpään urheilukentän remontti etenee ja ja ensimmäiset asvaltoinnit päästään Jäämestarit Oy:n työmaamestarin Juha Penttisen mukaan tekemään elokuussa.

Kankaanpään urheilukentän remontti etenee ja ja ensimmäiset asvaltoinnit päästään Jäämestarit Oy:n työmaamestarin Juha Penttisen mukaan tekemään elokuussa.

Jatkossa kenttä ei kärsi märkyydestä eikä routimisesta, sillä tulevaa juoksurataa ympäröi molemmin puolin noin 50 salaojakaivoa. 7-senttisen lämpöeristeen päälle ajetaan jakavat ja kantavat kerrokset kivi- ja maa-ainesta. Kahden kolmisenttisen asvalttikerroksen päälle tulee lopuksi 1,3-senttinen punainen pinnoite.

Jalkapallonurmi kuoritaan vielä, mutta sen syvemmälle ei mennä.

Pohjavesi tuli maansiirtotöitä tehdessä pintaan pesäpallokentän puoleisessa päädyssä eikä vastakkaisessa kenttäpäädyssä vesitornin puolella niin kuin oletettiin.

–Enemmän töitä on haitannut maassa makaava vesi kuin taivaalta tullut, Penttinen arvioi.

Kauhajoelta työmaalla kulkeva Penttinen samoin kuin urakoitsija Tero Luomapuro ovat Jäämestarit Oy:n palveluksessa. Padasjokelaisella yrityksellä on kenttähankkeita ympäri Suomea.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Kuka on päättänyt, että kentän väri on punainen?? Kaikki kentän käyttäjät, mukaanlukien itseni, ovat sinisen kentän kannalla. Se on kaunis ja sopii näin Suomen 100v juhlavuoteenkin. Voisiko jo unohtaa tämän tiilikaupungin värin ja tulla Kankaanpääkin tässä asiassa 2000 luvulle??

  • Veteraaniurheilija

    Luovaa taukoa ovat näköjään kuvista päätellen pitäneet ja poseeraus on mitä mainioin 🙂

    Toivottavasti tulee hyvä ja kestävä kenttä, kunhan saataisiin vielä käyttäjiä jostain aikaiseksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio