Lihatalo seurasi kasvisruokatrendiä – ”Jossain kohtaa voimme palkata lisää väkeä”

Kankaanpääläinen Huhtahyvät ryhtyi tuottamaan kasviproteiinivalmisteita hollantilaisen Schoutenin kanssa.

Pekko-Joonas Rantamäki
Lihatalo seurasi kasvisruokatrendiä – ”Jossain kohtaa voimme palkata lisää väkeä”

Kasviproteiinia Suomi-Hollanti-yhteistyöllä. Juha Salmi, Teus Hoogendijk, Arjaan van der Giessen, Sanne Jager ja Antti Vilska tutustuivat Huhtahyvien tehtaan pakkauslinjastoon.

Pekko-Joonas Rantamäki

KANKAANPÄÄ Hollantilaisen kasviproteiinivalmistajan Schoutenin vientijohtaja Arjaan van der Giessen sanoo, että monipuolinen, proteiinipitoinen ruokavalio on nouseva trendi ympäri Eurooppaa. Ihmiset eivät halua syödä pelkästään kasviksia, vaan vaihdella proteiinin…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Kankaanpään Seutu tästä.


Etusivullamme juuri nyt: