Mielipide: Kiitos näistä visioista

Eeva-Kaisa Haikonen

Kari Alhainen kirjoitti 5. helmikuuta lehdessä innostavasti kulttuurikampuksen sijoittamisesta kaupunginkirjaston yhteyteen.

Kulttuurikampuksen suunnittelu on sisällytetty vuonna 2017 laadittuun kaupunkistrategiaan. Sen myötä on mahdollista nostaa uudella tavalla esiin koko se vahva kulttuurinen potentiaali, joka kaupungissa on tarjolla ja näin kehittää paitsi asukkaiden viihtyvyyttä myös kaupungin vetovoimaisuutta. Kankaanpäässä on mitä näyttää ja käyttää.

Kampus –suunnitelmien yhteydessä on korostettu Kari Alhaisen esiintuomia synergiaetuja.

Eri toimijoiden ja toimintojen yhteistyöllä ja törmäyttämisellä on mahdollista luoda tämän päivän ja tulevaisuuden ennakkoluulottomia toimintatapoja. Juuri niitä, joita Alhainen kaipaa, ja joita kohden muun muassa Kankaanpään elinkeinoseminaarissa 30. tammikuuta kurkotettiin.

Suunnitelmat elävät ja ovat ajankohtaisia juuri nyt. Jotta lopputulos olisi kaikkia kaupunkilaisia parhaiten palveleva, aidosti arkielämään lisäarvoa tuova, ovat erilaiset ideat niin sisällöstä kuin sijainnista tervetulleita, jopa välttämättömiä eikä, Kankaanpään nykylinjan mukaisesti, rohkeitakaan visioita kaihdeta. Lämmin kiitos Kari Alhaiselle tämän keskustelun avaamisesta.

Lähiaikoina tulemme kutsumaan yleisöä avoimeen ideointityöpajaan, tavataan näissä merkeissä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio