Pekko-Joonas RantamäkiPomarkku

Työmaa Pomarkun vanhalla kivisillalla on edennyt siihen vaiheeseen, että sillan purkaminen päästään pian aloittamaan.

–Kun tukikehikot ovat valmiina, raot sillan kaaren ja kehikoiden välissä täytetään uretaanilla. Se, milloin uretaanitäyttö saadaan tehtyä, määrittää, koska päästään purkutöihin. Toiveissa on, että ensi viikolla päästäisiin aloittamaan, kertoo työmaan johtaja Mikael Erkkilä Destialta.

Uretaanin tulee siltaan laittamaan Eriman Oy. Erkkilän mukaan mahdolliset sateet saattavat vielä viivästyttää aikataulua.

–Ideaalitilanteessa uretaanit ovat sisällä jo tällä viikolla, ja ensi viikolla päästään purkamaan asfalttia.

Myös siltatyömaan liikennejärjestelyihin on tullut muutoksia, jotka näin koulujen alkaessa on syytä huomioida.

–Aiemmin pyöräilijät ovat tulleet vauhdilla jalkakäytävää pitkin tuolta pankin suunnasta ja menneet suoraan tien yli sillalle. Nyt tarkoitus on pysähtyä risteyksessä ja vaihtaa tien toiselle puolelle uutta suojatietä pitkin, Erkkilä selvittää.

Suojatie maalattiin paikalle maanantain ja tiistain aikana. Samassa yhteydessä levennettiin Vanhatien mäen hidastetöyssyä koko tien levyiseksi.

Erkkilän mukaan on hyvä, että sekä autoilijat että kevyt liikenne hidastavat työmaan kohdalla ja katsovat ympärilleen.

–Tässä kulkee jonkin verran myös työmaaliikennettä, ja näin saadaan turvallisuutta parannettua.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio