Pääkirjoitus: Pesäpallokatsomoiden väki vaihtoi kanavaa

Kankaanpään on lempilapsi, pesäpallo, kaipaa katsojia. Kauden alusta lähtien katsomoissa on ollut tilaa riittämiin niin Kankaanpään pesisstadionilla kuin myös muiden pesäpallokaupunkien penkeillä.

Kylmä alkukesä, television ottelulähetykset ja muut livekuvatarjonnat ovat saaneet pesiksen ystävät valitsemaan kotisohvan katselupaikakseen.

Lisäksi erikoislajien SM- ja MM-kilpailujen lisääntyneet televisiolähetykset ovat varmasti saaneet kaikkiruokaiset urheilun ja liikunnan ystävät jäämään kotiin.

Toisaalta ei käy kieltäminen, että Kankaanpään Mailan varsin ailahtelevat peliesitykset sekä erityisesti kotiuttamisen vaikeus ovat saaneet pesiksen ystävät huokailemaan tuskasta.

Yleisö haluaa voittoja ja nähdä juoksuja. Jos niitä ei tule riittävästi, jäävät kankaanpääläiset kotiin. Näinhän täällä on aina toimittu.

Omien kannustaminen loppuu samassa suhteessa kuin tappiokierre jatkuu, vaikka juuri siinä häviön häämöttäessä tarvitaan ja kaivataan eniten kannustusta.

Pesiskauden päätyttyä on varmaan peliin katsomisen paikka niin Pesäpalloliitossa kuin yksittäisessä superpesisseurassakin.

Lippujen hinnat ovat mitä ovat. Liian paljon maksaa, jotta saa seurata kopittelua, kuulee monen sanovan.

Tästä syystä hyvälle ideanikkarille olisi varmasti kysyntää, jotta yleisö saataisiin palaamaan takaisin katsomoihin.


Kommentit (3)

  • penkkiurheilija

    Pelit kestää liian kauan, useimmiten 2,5 – 3 tuntia. Se on liikaa etenkin huonolla kelillä. Pääkatsomoon, mistä näkee pelin parhaiten, pitäisi saada katto päälle sateen/auringon suojaksi. Ja tietenkin joukkueen menestys toisi katsojia lisää.

  • Nimetön

    Olen siirtynyt pesupallon seuraajaksi.paljon mielenkiintoisempaa

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio