Perinteikäs vaateliike meni konkurssiin – verot olivat liikaa

Kristiina Dyer
Perinteikäs vaateliike meni konkurssiin – verot olivat liikaa

Marivarumo oli keskiviikkona suljettu. Maanantaina liikkeessä alkaa loppuunmyynti.

Kristiina Dyer

KANKAANPÄÄ Naistenvaatteiden erikoisliike Marivarumo meni konkurssiin. Velkojen kokonaismäärä on kaikkiaan 179 000 euroa.

Saneerausmenettely käynnistettiin alun perin Verohallinnon aloitteesta. Yritys oli verottajalle velkaa kaikkiaan 43 000 euroa.

–Saneerausmenettelyn aikana yrittäjä itse huomasi, ettei yritys ole saneerauskelpoinen ja laittoi konkurssihakemuksen vireille, pesänhoitaja Harri Peltonen kertoo.

Yrityksen viime vuoden taloustiedoista selviää, että Marivarumon liikevaihto oli viime vuonna 156 000 euroa. Liikevaihto laski peräti 25 prosenttia. Yrityksen tulos oli 97 000 euroa miinuksella. Samoin liikevoittoprosentti oli yli 50 prosenttia miinuksella.

Perinteikäs yritys vaihtoi omistajaa vuonna 2014. Kankaanpään Seudun toimitus ei saanut yrittäjään yhteyttä.

Yrityksen loppuunmyynti alkaa ensi maanantaina kello 9.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Surullista, ettei arvosteta oman kaupungin palveluja. Nyt olisi ryhtiliikkeen paikka, käytetään palveluja ja kas kummaa pian alkaa tyhjät liikehuoneistot täyttyä, seuraavaan sesonkiin laajenee valikoimat..laitetaan yhdessä hyvän kierre pyörimään

  • Nimetön

    Surullista

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio