Päivi Leppilahti

KANKAANPÄÄ Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän (PoSa) yhtymävaltuuston kokous oli alkamassa torstaina alkuillasta Kankaanpään kaupungintalolla, kun yksi luottamushenkilöistä sai sairauskohtauksen.

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Keijo Kerola kertoo, että onneksi kokouksessa oli paikalla sairaanhoidon ammattilaisia, jotka ottivat ripeästi tilanteen haltuun.

–Tilanne oli aluksi aika kaoottinen, mutta alan ammattilaiset tiesivät mitä tehdä ja toimivat mallikkaasti. Ensivaste oli paikalla myös muutamassa minuutissa hälytyksestä, kiittelee Kerola.

Paikalla oli kaksi ambulanssia ja lääkäriambulanssi.

Hän on ollut pitkään mukana politiikassa eikä ole koskaan aikaisemmin joutunut vastaavaan tilanteeseen.

PoSan yhtymävaltuuston kokouksen piti alkaa kello 17.30, mutta sairauskohtauksen vuoksi kokouksen aloittaminen siirtyi.

–Kokous pidettiin, vaikka sairauskohtaus järkytti kaikkia paikalla olleita.

Keijo Kerola toivoo, että luottamushenkilö toipuu pikaisesti.


Kommentit (4)

 • Nimetön

  Eikö kansalaiset vielä tiedä, että palokunnalla on hyvin koulutettu ensivasteyksikkö, joka kutsutaan hätätilanteissa paikalle muulloinkin kuin tulipaloon. Silloin kun tarvitaan auttavia käsiä nopeasti.

 • Nimetön

  Onko tällainen tapahtuma tosiaan aiheellista julkaista koko seudulle lehden sivuilla? Mielestäni yksityisasia. Kerola toivoo potilaan toipumista. Kaikkihan sitä toivoo !!!

  Jarkko Ambrusin

  Hei!

  Kiitoksia palautteesta. Harkitsimme tarkoin sitä, julkaisemmeko jutun. Päädyimme kuitenkin julkaisuun muun muassa siksi, että tilaisuus oli kaikille avoin ja pihassa olleet hälytysajoneuvot herättivät ihmettelyä, että mitä on tapahtunut. Kyseessä on yhteiskunnallinen vaikuttaja, joten uutiskynnys ylittyi. Emme kuitenkaan lähteneet yksilöimään ihmistä, koska haluamme suojella hänen yksityisyyttään.

  Jarkko Ambrusin
  Päätoimittaja
  Kankaanpään Seutu

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio