Terveyden vaalijasta valittiin Krupulaukku

Arto Papunen
Terveyden vaalijasta valittiin Krupulaukku

Kaija-Riitta Törmästä tuli Karvian uusi Krupulaukku.

Tiina Jönkkäri

Karvian kotiseutuyhdistys valitsi pitkän uran terveydenhuoltoalalla tehneen Kaija-Riitta Törmän kunnan uudeksi Krupulaukuksi.

Edellinen Krupulaukku Kalevi Nummijärvi luovutti viime sunnuntaina tittelin ja siihen kuuluvan laukun maininnoin, että kunniatitteli oli huomioitu runsaasti myös kunnan ulkopuolella kuluneen vuoden aikana.

Törmä on syntyperäinen karvialainen, mutta palannut Karviaan oltuaan opiskelemassa ja työelämässä muualla muutamia vuosia. Vakituisesti Törmä on työskennellyt Karvian terveysasemalla vuodesta 1979 saakka, ja hän pääsi viime vuonna eläkkeelle.

Kotiseutujuhlassa tuotiin esille se, kuinka monipuolisesti Törmä oli kouluttautunut sekä työelämään liittyen että harrastuksien parissa. Hän on myös aktiivisesti toiminut Suomen Punaisen Ristin Karvian osastossa ollen sen puheenjohtajanakin monia vuosia. Hän on aikanaan ollut perustamassa Kirkonkylän alakoulun vanhempainyhdistyksen, ja ollut aktiivisesti Mannerheimin lastensuojeluliiton Karvian osaston toiminnassa. Törmä on myös aktiivinen liikunnanharrastaja.

Törmälle titteli oli suuri yllätys. Tehtävä on mieluinen, koska voi tehdä töitä oman kotiseudun hyväksi.

–Tälläinen tunnustus on merkki siitä, että on jotain voinut tehdä yhteiseksi hyväksi Karviassa. Tosin yksin kukaan ei tee mitään, onneksi minulla on ollut hyviä harrastus- ja työkavereita. Minun luonteessani on piirre, että olen saanut muita innostumaan tekemään eri asioita.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio