KaMa hävisi kotonaan Superpesiksessä - Urheilu - Kankaanpään Seutu

KaMa kulkee kärsimysten tiellä: "Sössimme aivan kaiken"

30.6.2017 9:07

Kankaanpään Mailan miesten superpesismiehistö elää tällä hetkellä haastavia aikoja. Lupauksia herättäneen alkukauden jälkeen joukkueen peli on taantunut.

Torstain otteluun vastaan asettui Kempeleen Kiri, joka taistelee KaMan tapaan kynsin ja hampain jopa runkosarjan seitsemännestä sijasta ja pääsystä pudotuspelit varmistavaan ylempään jatkosarjaan.

Kankaanpääläisyleisön harmiksi joukkueen kuntokäyrä on tällä hetkellä laskussa. Joukkue pelasi tiistaina kauden heikoimman ottelunsa Alajärvellä Ankkureita vastaan eikä kotiesitys Kempeleen Kiriäkään vastaan hurraahuutoihin antanut aihetta.

Vierasjoukkue KeKi nappasi lopulta arvokkaan ja puhtaan 2–0 (3–1, 2–1) -vierasvoiton ja vankisti toden teolla asemiaan runkosarjan seitsemännen sijan taistelussa.

Onnistumiset harvassa

Tasainen avausjakso päättyi lopulta KeKille vierailijoiden vahvan neljännen sisävuoron aikana. Joukkue onnistui puristamaan taululle väkisin kolme juoksua kakkospussiin suunnatuilla lyönneillä. Toisen jakson vierailijat onnistuivat viemään kolmospesältä tulleella harhaheittojuoksulla sekä Ossi Meriläisen kakkospuolen välilyönnillä.

Kotijoukkue Mailan pelaamisessa oli hyvät asiat vähissä. Sisäpelissä joukkue teki paljon laaduttomia suorituksia ja lukuisia turhia paloja täysin omien virheiden vuoksi. Turhat palot sisäpelissä söivät armotta kolmostilanteiden ja sitä kautta kotiutusyritysten määrää.

–Sisäpelisuorituksemme olivat luokattomia. Kärkemme Joni Rytkönen suoritti hyvin, mutta muuten ilta oli meille sisällä hankala, summasi KaMan pelinjohtaja Mika Peltonen joukkueen karvasta tappiota ja siihen johtaneita suorituksia.

Virheiden määrä sisäpelissä on ollut jo pitkään joukkueen tarkkailun kohde. Siihen on koetettu löytää lääkkeitä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Harjoittelu ei konkretisoidu itse otteluissa.

–Viimeksi pelipäivän aamuna harjoittelimme kaaripeliämme. Sitten kun tuli ottelun ensimmäisen sisävuoron aika, siinä sössimme aivan kaiken.

–Tosiasia on se, että olen itse vastuussa näistä peliesityksistä. Joskus hävitään peli, joskus parikin putkeen, mutta se millä tasolla meidän pelaaminen on tällä hetkellä, ei riittäisi edes vanhan Suomensarjan tasolla, toteaa Peltonen.

Hyviäkin suorituksia kentällä nähtiin. Vastustaja Kirin lukkari Joonas Kauppinen on vasta noviisi superpesistasolla, mutta hän on tullut ryminällä pääsarjaan sisään. Illan ottelussa hän kuuluikin ehdottomasti kempeleläisten ykköspelaajiin.

Myös KaMan kärki Joni Rytkönen meni ottelussa miltei sataprosenttisesti kentälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset