Hakola ja Niskanen testaavat pariviestiä Lahdessa - Urheilu - Kankaanpään Seutu

Hakola ja Niskanen testaavat pariviestiä Lahdessa

Ristomatti Hakola jätti lauantain sprintin hiihtämättä lievän sairastelun takia.

10.2.2019 9:46 | Päivitetty 10.2.2019 10:11

Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola testaavat tänään sunnuntaina Lahden maailmancupissa, miten heiltä sujuu perinteisen hiihtotavan pariviesti. Sama matka on Seefeldin MM-kisaohjelmassa 24. helmikuuta.

Niskanen on pariviestin olympiavoittaja vuodelta 2014, jolloin hän kisasi Sami Jauhojärven kanssa. Hakola hiihti pariviestin viime talven olympialaisissa Martti Jylhän kanssa. Tuolloin hiihtotapa oli vapaa.

Hakola jätti Salpausselällä lauantain sprintin hiihtämättä lievän sairastelun takia. Niskasen tarkoituksena oli alun perin kisata Lahdessa vain sunnuntaina. Lahden kisa antaa osviittaa, hiihtävätkö he pariviestin Seefeldissä.

Päivää ennen pariviestiä kisaohjelmassa on kahden hiihtotavan yhdistelmäkilpailu, joka on mahdollinen kisa etenkin Niskaselle. Hän ja Hakola haluavat kumpikin olla iskussa kolme päivää pariviestin jälkeen hiihdettävällä perinteisen hiihtotavan 15 kilometrillä, jolla Niskanen puolustaa maailmanmestaruuttaan.

Lahdessa miesten toisessa suomalaisparissa hiihtävät Joni Mäki ja Lauri Vuorinen. Naisten pariviestin suomalaiskaksikot ovat Kerttu Niskanen/Anita Korva ja Johanna Matintalo/Anne Kyllönen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos