Markus Vuorelalle nuorten SM-pronssia - Urheilu - Kankaanpään Seutu

Jänteen Markus Vuorelalle nuorten SM-pronssia kymmenellä kilometrillä – "En ehtinyt oikein syttyä näin lyhyellä matkalla"

Vuorela hiihti ylivoimaiseen voittoon Imatralla.

23.2.2019 19:00

Jämin Jänteen Markus Vuorela hiihtää viimeistä vuotta alle 23-vuotiaiden sarjassa. Lauantaina Kuopiossa tuli toinen mitali sarjassa.

Kaksi vuotta sitten Rovaniemellä tuli pronssia ja samanvärinen mitali irtosi myös Kuopiossa. Nyt kymmenen kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa nopeammin sivakoivat Kouvolan Lauri Lepistö ja Minkenin Juuso Haarala.

–Make sanoi aamulenkillä että mitalistit ovat me kaksi ja Verneri Suhonen. Kaksi veikkausta osui oikeaan, Lepistö sanoi.

Sunnuntaina Puijolla hiihdetään takaa-ajona 15 kilometriä vapaata. Vuorela lähtee 28,3 sekuntia myöhemmin kuin Lepistö, mutta kakkospaikkaan on eroa lähdössä vain 3,6 sekuntia.

–En ehtinyt oikein syttyä näin lyhyellä matkalla, viisi kilometriä lisää olisi saanut olla matkaa. Sunnuntaina taistellaan mitalista, se sytyttää, Vuorela sanoi.

Vuorela on töissä rajavartijana Kuhmossa.

–Työnantaja suosii urheilua ja kyllä hiihdon voi yhdistää työhönkin ajoittain. Sunnuntain jälkeen taistellaan vielä mitaleista kuukauden kuluttua Haapajärvellä. Neljännet sijat ovat tulleet aika tutuiksi SM-kisoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset