Älylatu todettiin heti ihan parhaaksi isäpäivän tunnelman kohottajaksi - Urheilu - Kankaanpään Seutu

Älylatu todettiin heti ihan parhaaksi isäpäivän tunnelman kohottajaksi – tuubihuivista tuli vapaehtoinen pääsymaksu koko kaudeksi

Kankaanpään älyladulla ensimmäiset suihkivat jo lauantai-illan tihkusateessa.

Isänpäivänä harvemmin pääsee ulkoladulle. Tapio Hietaoja kertoi ensimmäisten päässeen ladulle jo lauantai-iltana. Ihan ei lumi kuitenkaan vielä riittänyt koko baanalle. Ensimmäisten joukossa ladulla oli sunnuntaina myös Ville Vallas sekä Aino ja Elsa Hietaoja.

10.11.2019 11:17

Ihan ei vielä lumi riittänyt koko baanalle, mutta onnelliset ilmeet paljastivat sunnuntaiaamuna, että latu siivitti isänpäivään ihan omanlaisensa tunnelman.

– Ihan paras lahja isänpäiväksi, kiteytti Tapio Hietaoja.

Innolla olivat ladulle lähteneet myös Vesperi Laino, Eemeli Hietaoja sekä Elsa ja Aino Hietaoja. Vesperi esitteli ylpeänä tuubihuivia, jollaisen lunastamalla saa lupauksen tulevien vuosienkin varhaisesta tykkilumelle pääsystä.

Teemu Hietaoja kertoi kyseessä olevan huivin olevan vapaaehtoinen pääsymaksu ladulle.

– Koko kaudeksi, hän korosti.

Ilmainen latu ei suinkaan ole, mutta talkoolaisvoimin kustannukset on ajettu minimiin. Lauantai-iltana paikalla olikin melkoinen meno, kun latua viimeisteltiin.

Ilon ladusta otti irti myös Altti Harju, 80. Hän muistutti nuorisoa maltista. Ilmaiselle ladulle hän houkutteli iäkkäämpääkin väkeä, sillä nykymarkkinoilla ja euron aikakaudella hinnat ovat moninkertaistuneet. Maksuttoman ladun luulisi houkuttelevan ihmisiä pitämään kunnostaan huolta.

Vapaaehtoinen pääsymaksu koko kaudeksi. Vesperi Laino kannusti hankkimaan tuubihuivin, että tulevinakin vuosina saataisiin maksuton latu.

Altti Harju, Teemu Hietaoja, Aino Hietaoja, Vesperi Laino, Eemeli Hietaoja ja Aino Hietaoja valmiina suihkimaan.

Eemeli Hietaojalla mehutauko. Vesperi Laino sekä Aino ja Elsa Hietaoja tykkäsivät marraskuisesta ladulle pääsystä.

Ville Vallas vaudissa. Takana mäenlaskuun valmistautuivat Aino ja Elsa Hietaoja.

Altti Harju suositteli hiihtoa muillekin ikäihmisille kunnon kohottamiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset