Tuomarilegenda Antti Aine juhlisti pyöreätä pelimääräänsä Kankaanpäässä, kuuma hetki Sotkamon pesäpallostadionilla on jäänyt mieleen: ”Muistan, kuinka tunnen sen yleisöstä lähteneen paineaallon vartalossani” - Urheilu - Kankaanpään Seutu

Tuomarilegenda Antti Aine juhlisti 400 ottelun rajapyykkiään Kankaanpäässä, kuuma hetki Sotkamon pesäpallostadionilla on jäänyt lähtemättömästi mieleen: ”Muistan, kuinka tunsin sen yleisöstä lähteneen paineaallon vartalossani”

Kankaanpään Mailan ja Kouvolan Pallonlyöjien torstainen miesten superpesisottelu oli Antti Aineen uran 400 ottelu pelituomarina.

29.6.2019 20:04

Kankaanpään Mailalla oli oivallinen mahdollisuus isoon päänahkaan torstain superpesiskierroksella. Pohjanlinnan pesäpallostadionille saapui haastavassa loukkaantumistilanteessa oleva Kouvolan Pallonlyöjät.

Avausjakso oli kotijoukkueen, mutta koko ottelun mittainen ehjä esitys jäi vieläkin uupumaan. KaMa nappasi jälleen pisteen sarjan kärkipäähän kaavaillulta joukkueelta, mutta silti 1–2 (3–2, 2–5, 0–0, 0–2)- tappio jätti hivenen katkeran maun ottelusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos