Riikonen kumautti neljä juoksua Joensuussa – kotijoukkue piti pintansa Mailojen taistelussa - Urheilu - Kankaanpään Seutu

Riikonen kumautti neljä juoksua Joensuussa – kotijoukkue piti pintansa Mailojen taistelussa

Miikka Riikonen löi KaMalle neljä juoksua. Hän on lyöjätilastossa 12:s saldolla 2+28.

7.8.2020 22:43

Joensuu

Kankaanpään Maila haisteli mahdollisuuksiaan Joensuussa. Kolmatta peräkkäistä mestaruutta jahtaava ja sarjassa toisena oleva kotijoukkue oli Mailojen kamppailussa yllättävän ahtaalla.

Miikka Riikonen löi avausjaksolle kolme juoksua. Niiden ansiosta KaMa johti ensin 2–0 ja sitten 3–1. Konsta Kettunen löi jakson tasoihin.

Kettusen kunnari löi alkutahdit toiselle jaksolle. Hän pääsi kiskaisemaan kunnarinsa tyhjään kenttään.

JoMa karkasi 3–0-johtoon, mutta täysin irti KaMa ei otettaan päästänyt. Riikonen ja Arttu Ruuska löivät kankaanpääläisten kavennukset, mutta ottelu kirjattiin joensuulaisille 1–0 (3–3, 4–2).

JoMa ei saanut täyttä pottia, mutta toisaalta se jätti vastustajansa jo kymmenen kerran ilman pisteitä. Pelinjohtaja Mikko Korhonen vieritti täyden pistepotin karkaamisesta syytä otteluruuhkalle, joka aiheutti huolimattomuutta.

KaMalle tappio oli toinen peräkkäinen. Joukkue on kymmenentenä kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

JoMan palkitut olivat polttaja Kettunen (9 kärkilyöntiä/11 yritystä) ja kakkosvahti Simo Rahunen (1/1). Yksi isäntien pelastajista oli hyvää lukkaripeliä esittänyt Juha Puhtimäki.

KaMan parhaat olivat lukkari Joona Lehtinen (0/0) ja neljä juoksua lyönyt jokeri Riikonen (5/8).

Kankaanpääläiset jatkavat Pohjois-Karjalan kiertuettaan, sillä lauantaina joukkue käy Kiteen Pallon vieraana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset