Katso tallenne: KaMa kohtasi mestari-Mansen

Antti Kortteenperä ja muu KaMan edustusjoukkue kohtaa vappuaattona hallitsevan Suomen mestarin Manse PP:n.

28.4. 18:00 | Päivitetty 1.5. 18:39

Superpesiskauteen valmistautuva Kankaanpään Maila kohtasi vappuaattona kotikentällään Manse PP:n.

Kankaanpään Seutu lähetti KaMan ja hallitsevan mestarin lauantain treenikohtaamisen suorana lähetyksenä. Ottelun selosti Jussi Valli.

Katso tallenne ottelusta alta.

KaMan tuorein kasvo on Kempeleen Kiristä vuokrapelaajana tullut Sami-Jukka Korvola, jonka kintereillä kankaanpääläiset ovat olleet aiemminkin.

”Olin Korvolan perässä jo 2020 syksyllä”, KaMan puheenjohtaja Jani Mäntylä kertoo.

”Roolin ja pelipaikan päättää tietysti pelinjohtaja, mutta Sami-Jukka vahvistaa meidän juoksuvoimaamme. Pesäpallo on nykyisin juoksupeli, ja on tärkeää, että jalkoja löytyy”, Mäntylä sanoo.

Parhaalla kaudellaan 2020 Seinäjoen JymyJusseissa Korvola toi 29 juoksua ja selvitti itsensä kentälle peräti 81 kertaa. Viime kaudella hän pelasi Kempeleen Kirissä 20 runkosarjaottelussa ja kolmessa pudotuspeliottelussa keräten viisi lyötyä, kymmenen tuotua ja 71 kärkilyöntiä.

Korvolan siirto Pohjois-Satakuntaan tuli ajankohtaiseksi yhtä kautta myöhemmin, kun Kempele hankki linjapelaajakseen Teemu Isokedon.

Vimpelissä pitkään pelanneista ratkaisupelaajista valovoimaisin eli Perttu Ruuska puolestaan suuntasi Tampereelle. Vasta 21-vuotias Ruuska on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä mailan varressa ja lautasen ääressä tuhojaan jo pitkään.

Mansessa Ruuskan paikka lukkarina on kaikkea muuta kuin varma, sillä kokenut mestarilukkari Juha Puhtimäki, 36, jatkaa Tampereella.

Ruuska nähtiin Superpesiksessä ensi kertaa jo mopoikäisenä, kun hän pelasi 15-vuotiaana syksyn 2016 pudotuspeleissä. Vimpelissä Ruuska voitti mestaruuden vuoden 2016 lisäksi myös 2017.

Pelinjohtajina nähdään Kankaanpäässä tuttu nimi, kun Mika Kulmala jatkaa viuhkan varressa. Manse pestasi Matti Iivarisen korvaajaksi Joensuun Mailan parin vuoden takaisen mestaripelinjohtajan Juhani Lehtimäen.

Tampereella on ehdittu nähdä jo turbulenssia, kun Tommi Piiraisen kaksivuotinen pelaajasopimus purettiin ennen kuin lyöjäjokeri ehti pelata otteluakaan Mansen paidassa. Viime kesäksi Pohjanlinnan kentän Kauppiin vaihtanut Topias Lilja jatkaa Mansessa. KaMasta tutuista myös Mikko Paunan nimi löytyy pelaajalistalta.

Kankaanpään Maila on toistaiseksi pelannut ulkona vasta yhden harjoitusottelun.

Ykköspesistä tulevalla kaudella pelaava Vimpelin Vedon farmijoukkue Alavuden Peli-Veikot kaatui viime lauantaina jaksoin 1–0 (6–0, 0–0).

Live-lähetys KaMa-Manse PP -ottelusta lauantaina 30.4. klo 14

Lue lisää: KaMa harjoitteli harjoituspelissä – pikaisesti sovittu peli Alavuden Peli-Veikkoja vastaan sujui Mailan tahdissa

Lue lisää: KaMa vuokrasi kokeneen linjapelaajan – ”Tarvitsimme syvyyttä rosteriin”

Lue lisää: Seurapomot vaihtoon

Lue lisää: Seurapomot vaihtoon: Hyppyrimäki ja lentopallokansa pesisstadionille ja Hakola sekä Northug kentän kesäladulle – Imatralta eivät ideat lopu

Lue lisää: ”Lähtemättömän vaikutuksen teki myös Etelä-Karjalassa”

Lue lisää: KaMan Halli-SM- turnaus päättyi ennen aikojaan: Joukkueen koronatartunnat peruuttivat Manse PP- ottelun

Lue lisää: Pesispomo otti kopin Risto Dufvan heittämästä ajatuksesta: "Tiedättekö, miksi te pelaatte täällä?”

Lue lisää: Kevytrakenteinen katos vai kunnon stadion? – Onko Kankaanpäässä ajateltu liian ahtaasti vai onko niukan euron budjetti pelkästään fiksua järjenkäyttöä?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos