Katso video: Onko tämä pesiksen juhlavuoden näyttävin suoritus? – ei onnistuisi Kankaanpäässä

Lännen Teemu Nurmio syöksyi ilmavasti kotipesään pesäpallon miesten Itä-Länsi-ottelussa Kaupin stadionilla Tampereella. Toisenlaisesta syöksystä saatiin mallia pari päivää myöhemmin Vimpelissä, kun Normio syöksyi räpylä kädessä sangen näyttävästi.

12.7. 14:02

Pesäpallon Itä–Länsi-viikonloppu ei kohonnut lajin historian ikimuistoisimpien arvo-ottelujen joukkoon, vaikka puitteet olivat kohdallaan.

Täysiä vuosia täyttänyt satavuotias laji ja Tampereen Kaupin upouusi stadion eivät kuitenkaan riittäneet, kun kalliit liput karkottivat isoimman osan katsojista. Niinpä Idän ja Lännen kohtaamiset kuihtuivat jokseenkin tavallisiksi pesisotteluiksi, joissa ei kuitenkaan ollut panosta edes yhtä lailla kuin tavallisissa otteluissa.

Niinpä ei olekaan yllätys, että kuluneen viikon uljain yksittäinen pesäpallon lajisuoritus nähtiin vain pari päivää miesten arvo-ottelun jälkeen.

Suorituksesta vastasi Hyvinkään Tahkon Teemu Nurmio, joka palloa tavoitellessaan syöksyi vettä pelkäämättömästi Vimpelin Saarikenttään kiertävään Savonjokeen.

Tahkon kolmoskoppari selvisi rajun näköisestä tilanteesta märillä vaatteilla.

”Mies on kunnossa, vaikka vähän hurjia tilanteita sattui tänään matkalle”, Hyvinkään Tahko tiedotti ottelun jälkeen Twitterissä.

Vajaassa vuorokaudessa jokisyöksyn GIF-video oli kerännyt parisataa uudelleentwiittauta ja sata lainausta sekä runsaat pari tuhatta tykkäystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos