KaMa vihdoin jaksovoittoon – KeKi silti vahvempi supervuorossa

Kankaanpään Maila voitti jakson edellisen kerran 14. kesäkuuta.

Antti Kortteenperä (keskellä) oli toinen KaMan kunnarin lyöneistä

5.8.2022 21:28

Kankaanpään Mailan pelinjohtaja Mika Kulmala valoi uskoa joukkueensa selviytymismahdollisuuksiin. Karsintoihin valmistautumisessa Kulmala painotti yksittäisten onnistumisten merkitystä viimeisissä runkosarjapeleissä.

Pientä toivonkipinää hänen mukaansa on luvassa Mailan sairastuvalta. Kokoonpano olikin uusiutunut, sillä ykköskärjessä pelasivat Severi Piispanen ja Perttu Olli.

Avausjakson esitys oli jo lupausta paremmasta, mutta varsinainen ilotulitus alkoi toisella jaksolla. KaMa taipui lopulta 1–2 (1–4, 7–3, 0–2) -lukemin supervuoroparissa. Jaksovoitto oli kuitenkin ensimmäinen sitten 14. kesäkuuta, jolloin Pattijoen Urheilijat kaatui 1–0-lukemin koko ottelussa.

Antti Kortteenperä ja Juuso Vuorenmäki kiersivät kunnarin, ja niistä jälkimmäisen yhteydessä Kempeleen Kirin Teemu Isoketo loukkasi itseään. KeKin ulkopeli oli tauon jälkeen sekaisin, ja suuri osa siinä oli KaMan ehkäpä kauden laadukkaimmalla sisäpelillä. Lyöntipeli kulki, kuten se parhaimmillaan voi sujua.

KaMa kykeni antamaan lähinnä yksittäisiä kavennusjuoksuja mutta tukkimaan tasapeliin riittävät läpilyöntien mahdollisuudet.

Kuntoutunut Isoketo pääsi tuomaan supervuoron ratkaisevan juoksun harhaheiton avustuksella. Toinen onnistuminen oli Jani Lassilan kelpo lyönti. Antti Korhosen lyönnillä Isoketo toi vielä toisenkin juoksun.

Perjantain kamppailu näytti silti sen, miten pienestä nousu voi olla kiinni. Tosissaan KaMa koetellaan vasta runkosarjan jälkeen, mutta nähdyllä esityksellä asetelma menee tiukemmaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos