Mailajunioreiden kausi alkoi kahdella tappiolla

Mailajuniorit avasi tämän kauden pistetilinsä viikonloppuna.

Mailajuniorien saldoksi avausviikonlopun kotipeleistä kertyi yksi sarjapiste.

Kankaanpään Mailajunioreiden kauden avausviikonloppu naisten Ykköspesiksessä alkoi vaisusti, mutta oli lopulta nousujohteinen.

Lauantaina Majuttaret taipui Ylivieskan Kuulalle 0–2 (0–9, 1–4) -lukemin, ja kolmostilanteetkin menivät vierasjoukkueen eduksi 25–3. Kankaanpääläisten ainoan juoksun toi Kerttu Heininen vapaataipaleella.

Äitienpäivänä vastustajaksi Pohjanlinnaan saapui niin ikään pohjoislohkossa pelaava Pattijoen Urheilijat Raahesta.

Kamppailu sarjapisteistä oli huomattavasti tasaisempi, ja lopputulos kääntyi vierasjoukkueen eduksi 1–2 (4–7, 8–4, 0–1) -lukemin supervuorossa.

Kotijoukkueesta tehokkaimmin esiintyi kunnarin ja kaksi tavallista lyönyt ja kaksi juoksua tuonut Siiri Elomaa. Kolmostilanteet menivät kamppailussa tasan 22–22, ja molemmista joukkueista kaikille 12 pelaajalle kirjattiin joko lyötyjä tai tuotuja juoksuja.

Jade Vartiamäki onnistui kotiutuksissa kolme kertaa, Emma Hakala kahdesti. Venla Valkeapäälle, Julia Vaitiniemelle ja Wilma Viinamäelle kirjattiin yksi lyöty juoksu.

Oona Nuutila puolestaan toi kolme juoksua, Oona Pasori ja Maria Ritola kaksi sekä Milla Keinonen, Julia Korkiamäki ja Kerttu Heininen yhden juoksun.

Viikonlopun ottelut olivat lohkojen välisiä ristikkäispelejä, ja Kuula on aloittanut kautensa kahdella suoralla voitolla. PattU puolestaan on kolmesta pelistään yhden suoran ja yhden kahden pisteen voiton.

Mailajuniorit avasi pistetilinsä ja on etelälohkossa toiseksi viimeisenä. Kankaanpääläisten pelit jatkuvat Kajaanissa perjantaina 19. toukokuuta ja Kuopiossa lauantaina 20. toukokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos