Harhaheittäjät: Ojanperä saa Ankkureiden umpisolmun aukeamaan

Harhaheittäjät: Ojanperä saa Ankkureiden umpisolmun aukeamaan

Harhaheittäjien kolmannessa jaksossa keskitytään Kouvolan ja Alajärven tilanteeseen.

Pekka Söderlund

Kankaanpään Seutu seuraa miesten Superpesistä tällä kaudella erityisen tarkasti. Parin viikon välein julkaistavassa videostudiossa pohditaan aina sen hetkistä tilannetta ja haastatellaan puheenaiheina olevien joukkueiden jäseniä. Sarjassa keskitytään nimenomaan koko miesten Superpesikseen, ei mihinkään yksittäiseen seuraan.

Sarjan kolmannessa jaksossa toimittajat Pekka Söderlund ja Jussi Valli miettivät erityisesti, mikä on saanut Kouvolan Pallonlyöjät todelliseen lentoon. Pohdinnassa myös Alajärven Ankkureiden tilanne.

Tällä kertaa puhelinhaastatteluissa ovat Kouvolan pelinjohtaja Matti Iivarinen sekä Alajärvellä kesken kauden viuhkaan palannut Risto Ojanperä.

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio