Harhaheittäjät osa 2: Hamina alkukauden piristysruiske

Juha Levonen
Harhaheittäjät osa 2: Hamina alkukauden piristysruiske

Harhaheittäjien kakkososassa pohditaan, miten alkukausi on sujunut.

Pekka Söderlund

Kankaanpään Seutu seuraa miesten Superpesistä tällä kaudella erityisen tarkasti. Parin viikon välein julkaistavassa videostudiossa pohditaan aina sen hetkistä tilannetta ja haastatellaan puheenaiheina olevien joukkueiden jäseniä. Sarjassa keskitytään nimenomaan koko miesten Superpesikseen, ei mihinkään yksittäiseen seuraan.

Videosarjan toisessa jaksossa toimittajat Pekka Söderlund ja Jussi Valli miettivät miten pesäpallokauden alku on sujunut, mikä joukkue on onnistunut ja mikä puolestaan alisuorittanut.

Puhelinhaastatteluissa ovat Pattijoen Urheilijoiden pelinjohtaja Juha Karjaluoto ja Imatran Pallo-Veikkojen pelinjohtaja Petri Tuuva. Insertissä nähdään puolestaan Joensuun Mailan Jonne Kemppaisen haastattelu.

 

Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    eipä aukea video?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio