Harhaheittäjät: Tulevan viikon pelit näyttävät, mitkä joukkueet saavat paikan auringosta alkusarjan jälkeen

Harhaheittäjät: Tulevan viikon pelit näyttävät, mitkä joukkueet saavat paikan auringosta alkusarjan jälkeen

Sarjan neljännessä jaksossa toimittajat Jussi Valli ja Pekka Söderlund miettivät Kankaanpään Mailan ja Seinäjoen JymyJussien tilannetta.

Pekka Söderlund

Kankaanpään Seutu seuraa miesten Superpesistä tällä kaudella erityisen tarkasti. Parin viikon välein julkaistavassa videostudiossa pohditaan aina sen hetkistä tilannetta ja haastatellaan puheenaiheina olevien joukkueiden jäseniä. Sarjassa keskitytään nimenomaan koko miesten Superpesikseen, ei mihinkään yksittäiseen seuraan.

Sarjan neljännessä jaksossa toimittajat Pekka Söderlund ja Jussi Valli miettivät Kankaanpään Mailan ja Seinäjoen JymyJussien tilannetta. Studiovieraana KaMan pelinjohtaja Jukka Karttunen. Haastatteluissa ovat myös lyöjätykit Jere Dahlström Imatralta ja Jukka-Pekka Vainionpää Seinäjoelta.

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio